Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Κόλαση στα Βίλια... Δίπλα στα σπίτια οι φλόγες... Εκκενώνει ΧΩΡΙΣ 112 η Αστυνομία τα παρακείμενα στη φωτιά σπίτια!

Συνεχίζεται η μεγάλη μέχη των πυροσβεστικών δυνάμεων για τον περιορισμό της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται για τρίτη μέρα στα Βίλια. Σύμφ...







Συνεχίζεται η μεγάλη μέχη των πυροσβεστικών δυνάμεων για τον περιορισμό της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται για τρίτη μέρα στα Βίλια.

Σύμφωνα με προηγούμενη ενημέρωση, τις τελευταίες ώρα έχουν αλλάξει οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, με συνέπεια το μέτωπο να κατευθυνθεί εκ νέου προς τον οικισμό των Βιλίων. Για την ώρα δεν υπάρχει εικόνα πως απειλείται άμεσα ο οικισμός, ώστε να δοθεί επίσημη εντολή εκκένωσης. Παρ' όλα αυτά, κάτοικοι άρχισαν να εγκαταλείπουν αυτοβούλως τα σπίτια τους και η αστυνομία είχε αποκλείσει την είσοδο στο χωριό.

Κι ενώ δεν έχει σταλεδί μήνυμα από το 112 η Αστυνομία με σειρήνες και κόρνες καλεί τον κόσμο να απομακρυνθεί από τα πρώτα σπίτια του χωριού. Και χωρίς να έχει δωθεί εντολή εκκένωσης επίσημα, κάτοικοι από τα Βίλια μπαίνουν στα αυτοκίνητα τους και αποχωρούν από το σημείο...

Αυτή την ώρα συνεχίζεται η προσπάθεια ελέγχου του νοτίου τμήματος της πυρκαγιάς προς Βένιζα, Γκίνη και Αγία Τριάδα, με ενέργειες διάνοιξης ζωνών, ειδικά για αποφυγή επέκτασης προς Καντήλι και Μελετάκι. Η διαρκής αλλαγή στη φορά των ανέμων, είναι αυτή που δυσκολεύει τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.