Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στα Βίλια: Γιατί δεν υπήρξε μήνυμα του 112 για εκκένωση του οικισμού

Παρά την πύρινη κόλαση που έφτασε μια ανάσα από το χωριό των Βιλίων, δεν υπήρξε μήνυμα για εκκένωση από το 112 σε αντίθεση με ό,τι έγινε σε...




Παρά την πύρινη κόλαση που έφτασε μια ανάσα από το χωριό των Βιλίων, δεν υπήρξε μήνυμα για εκκένωση από το 112 σε αντίθεση με ό,τι έγινε σε ανάλογες περιπτώσεις τις προηγούμενες ημέρες.

Η φωτιά στα Βίλια απείλησε για ακόμα μια φορά το χωριό. Μάλιστα, υπάρχει πληροφόρηση για καμένα σπίτια περιμετρικά του οικισμού, με το μέτωπο να πλησιάζει με απίθανη ταχύτητα αλλά να ανακόπτεται από πυροσβέστες, εθελοντές και κατοίκους σε κομβικό σημείο πριν μπει στην «καρδιά» των Βιλίων και καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της.

Παρόλη αυτή την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, δεν εστάλη μήνυμα για εκκένωση από το 112 όπως πολλοί θα περίμεναν. Αρκετοί απόρησαν με αυτή την εξέλιξη, ωστόσο, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open υπάρχει εξήγηση για αυτό.

Η ενημέρωση που υπήρχε στα αρμόδια στελέχη, σύμφωνα με την κυβέρνηση, ήταν πως η φωτιά μπορούσε να οριοθετηθεί. Το μήνυμα δεν εστάλη καθώς η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί θα έκανε επικίνδυνη την όλη διαδικασία. Για τον λόγο αυτό όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις ρίχτηκαν στη διαδικασία της αναχαίτισης της φωτιάς, με την κυβέρνηση να έχει την εικόνα πως η φωτιά μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.