Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νεκροί 10 Τούρκοι στρατιώτες από το ΡΚΚ - ΟΙ ΗΠΑ μιλούν για αυτόνομο Κουρδιστάν στο Ιράκ

Eκτεταμένη χρήση ρωσικών ATGM Kornet και ναρκών κάνουν οι Κούρδοι εναντίον τουρκικών θέσεων σε Συρία και Ιράκ που πλέον μάχονται με αναπτερ...





Eκτεταμένη χρήση ρωσικών ATGM Kornet και ναρκών κάνουν οι Κούρδοι εναντίον τουρκικών θέσεων σε Συρία και Ιράκ που πλέον μάχονται με αναπτερωμένο ηθικό καθώς ο πρέσβης των ΗΠΑ ζήτησε το Ιράκ να μετατραπεί σε Ομοσπονδία με 100% αυτόνομη κουρδική περιοχή.

Είναι ένα ακόμη βήμα βήμα-θα ακολουθήσει και η Συρία στο μέλλον- προς την δημιουργία Κουρδικού κράτους. Από μία ημι-αυτόνομη περιοχή, οδεύουμε προς μια αυτόνομη με ότι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης.

“Στο προάστιο του Βαν, δέκα Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν το Σάββατο σε επιχείρηση δολιοφθοράς από την γυναικεία πτέρυγα του PKK, την YJA Star” αναφέρει ανακοίνωση τύπου από τις Κουρδικές Δυνάμεις Αυτοάμυνας (HPG).

“Η επίθεση έγινε στην περιοχή Çatak και ανατιτάχθηκε τουρκικό τεθωρακισμένο. Το τουρκικό τεθωρακισμένο εισήλθε στην περιοχή μια μέρα νωρίτερα μαζί με ένα ακόμη στρατιωτικό όχημα.

Τα τουρκικά οχήματα είχαν τεθεί υπό στενή παρακολούθηση μέχρι το Σάββατο το απόγευμα και κτυπήθηκαν στις 4 p.m

Οι Τούρκοι κινητοποιήθηκαν μόλις κτυπήθηκε σταθμός ραντάρ στα περίχωρα του χωριού Şaminis.

Οι Κούρδοι ανακοίνωσαν την διεξαγωγή επιθέσεων με βαρύ οπλισμό κατά των τουρκικών δυνάμεων στο χωριό Girê Şehîd Şahan στην περιοχή Xakurke στο Βόρειο Ιράκ.

Στην περιοχή Zap, τουρκικές δυνάμεις βρέθηκαν περικυκλωμένες από κουρδικές δυνάμεις πυροβολικού, το ίδιο και στην περιοχή Cîloya Biçûk



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.