Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ... 10 Μέρεςπαντρεμένος και με 2 μηνών παιδί ο Διοικητής του Α.Τ. Ερέτριας που βρέθηκε νεκρός και πυροβολημένος στο αυτοκίνητό του

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε ο διοικητής αστυνομικού τμήματος Ερέτριας στην Εύβοια. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο eviathema, ο άνδρα...








Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε ο διοικητής αστυνομικού τμήματος Ερέτριας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο eviathema, ο άνδρας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 21.00 στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πάρκο κοντά στο αστυνομικό τμήμα.

Πληροφορίες του τοπικού ΜΜΕ, σημειώνουν ο άτυχος αστυνομικός έφερε τραύματα από σφαίρες, ενώ εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο.

Όλα τα πιθανά σενάρια εξετάζει η αστυνομία

Τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος εντόπισε σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταδίδει το evima, κάτοικος της περιοχής που ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Φαίνεται μάλιστα πως οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και αυτό της αυτοκτονίας.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της ελληνικής αστυνομίας, ενώ στην Ερέτρια μεταβαίνει κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση.

O νεκρός διοικητής ήταν 30 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες είχε παντρευτεί μόλις πριν από περίπου 10 ημέρες και είχε ένα παιδάκι δύο μηνών.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.