Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη κτηματομεσίτης για ρατσιστικό tweet κατά μαύρων παικτών της Εθνικής Αγγλίας

Η αστυνομία του Άνω Μάντσεστερ συνέλαβε έναν κτηματομεσίτη του γραφείου Savills που φέρεται να είχε αναρτήσει στο twitter ρατσιστικό μήνυ...





Η αστυνομία του Άνω Μάντσεστερ συνέλαβε έναν κτηματομεσίτη του γραφείου Savills που φέρεται να είχε αναρτήσει στο twitter ρατσιστικό μήνυμα για τους μαύρους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας, αφού τα Τρία Λιοντάρια έχασαν το Euro 2020 από την Ιταλία.

Ο 37χρονος Άντριου Μπον παρουσιάστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα το πρωινό της Τετάρτης και ακολούθως συνελήφθη με την υποψία αδικήματος που αφορά στο Τμήμα 1 του Νόμου περί κακόβουλων επικοινωνιών. Ο Μπον, διευθυντής εμπορικών κτιρίων, υποστήριξε ότι ο λογαριασμός του στο Twitter χακαρίστηκε αφού σε μήνυμα που αναρτήθηκε στο προφίλ του την Κυριακή αναφερόταν "οι ν....οι μας το κατέστρεψαν".



Αφού κατηγορήθηκε για ρατσισμό, η ανάρτηση διαγράφηκε και ο Μπον ζήτησε από την αστυνομία να διερευνήσει το περιστατικό. Το μήνυμα αναρτήθηκε στιγμές αργότερα που οι Σακά, Ράσφορντ και Σάντσο έχασαν τα πέναλτι στον τελικό του Ευρωπαϊκού στο Γουέμπλεϊ. Το κτηματομεσιτικό γραφείο στο οποίο εργάζεται ανακοίνωσε ότι ο άνδρας έχει τεθεί σε αναστολή μέχρι να βρει το αποτέλεσμα της έρευνας.

Τρεις αξιωματικοί κρατώντας αποδεικτικές σακούλες και ασύρματο έψαξαν το σπίτι του μεσίτη στο Μάντσεστερ και πέρασαν 20 λεπτά συλλέγοντας αποδεικτικό υλικό, προτού φύγουν κρατώντας ένα λάπτοπ.




Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Άνω Μάντσεστερ ενημέρωσε πως ύποπτος έχει απελευθερωθεί ενώ έχει τεθεί υπό έρευνα. Οι λογαριασμοί του Μπον σε Twitter και LinkedIn έχουν διαγραφεί. Ο πατριός του Ρόμπερτ Ντάτσον υποστήριξε ότι ο λογαριασμός του χακαρίστηκε από κάποιον με "πικρία".


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.