Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτό είναι το spa-κολαστήριο του 47χρονου που κατηγορείται για βιασμό - Δείτε φωτογραφίες

Είναι οικογενειάρχης με παιδιά - Δυο κοπέλες, 17 και 18 ετών κατήγγειλαν τη δράση του - Τις κλείδωσε στα δωμάτια και τις βίασε - Πρόσχημα ο...







Είναι οικογενειάρχης με παιδιά - Δυο κοπέλες, 17 και 18 ετών κατήγγειλαν τη δράση του - Τις κλείδωσε στα δωμάτια και τις βίασε - Πρόσχημα οι αγγελίες για πρόσληψη

Αυτό είναι το spa-κολαστήριο στο κέντρο της Αθήνας όπου ο 47χρονος Βαγγέλης Γεωργίου προσέγγιζε μέσω αγγελιών μοντέλα, τις κλείδωνε στα δωμάτια και στη συνέχεια τις βίαζε όπως αναφέρει το κατηγορητήριο των Αρχών.

Οικογενειάρχης με παιδιά διατηρούσε στην οδό Ιπποκράτους κέντρο ευεξίας και spa το οποίο έμελλε σύμφωνα με τις Αρχές να γίνει κολαστήριο για δύο κορίτσια ηλικίας 17 και 18 ετών αντίστοιχα.

Τα δύο θύματα ανυποψίαστες έκλεισαν ραντεβού μαζί του για συνέντευξη προκειμένου να τις προσλάβει για εργασία στο συγκεκριμένο spa κι εκείνος αφού ολοκλήρωσε τη συνέντευξη για εργασία κλείδωσε την πόρτα και τις κακοποίησε σεξουαλικά, σύμφωνα με τις Αρχές.

Δείτε φωτογραφίες από το spa-κολαστήριο:









Στη δημοσιότητα δόθηκαν επίσης από την ελληνική αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 47χρονου ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση. Δυο κοπέλες, 17 και 18 ετών, κατήγγειλαν τη δράση του 47χρονου, o οποίος τις προσέγγισε μέσω αγγελιών για μοντέλα, τις κλείδωσε στα δωμάτια και τις βίασε.

Ο άντρας συνελήφθη στις 3 Ιουλίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. «Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974στην Αθήνα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία. Ο άντρας σενελήφθη στις 3 Ιουλίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

protothema.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.