Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατί η ισραηλινή Rafael αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις στην DEFEA 2021

Η ισραηλινή αμυντική εταιρία Rafael, αναμένεται να δώσει “βροντερό” παρόν στην φετινή έκθεση DEFEA 2021 (περίπτερο 3F25), όπου θα παρουσιάσ...





Η ισραηλινή αμυντική εταιρία Rafael, αναμένεται να δώσει “βροντερό” παρόν στην φετινή έκθεση DEFEA 2021 (περίπτερο 3F25), όπου θα παρουσιάσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα προϊόντα που διαθέτει.

Η Rafael Advanced Defense Systems Ltd. αναπτύσσει και κατασκευάζει -μεταξύ άλλων- μια ποικιλία πυραυλικών συστημάτων, από βλήματα αέρος-αέρος, επιφανείας-αέρος και αντιαρματικά. Τα πιο γνωστά είναι τα βλήματα Python και Derby, τα συστήματα Iron Dome και David’s Sling, ο αντιαρματικός Spike και τα βλήματα αέρος-εδάφους Popeye και Spice.

 Κατασκευάζει επίσης το κορυφαίο και δοκιμασμένο σε μάχες σύστημα ενεργής αυτοπροστασίας αρμάτων Trophy, που εκτός από το Ισραήλ, έχει αποκτηθεί και από ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία, ένα αμυντικό όπλο που θα έπρεπε να ενδιαφέρει και την Ελλάδα.

Βεβαίως, η Rafael δεν περιορίζεται μόνο στα ανωτέρω προϊόντα. Κατασκευάζει από ατρακτίδια σκόπευσης, μέχρι μη επανδρωμένο και οπλισμένο θαλάσσιο σκάφος, μέχρι και όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας.

Λογικά θα παρουσιαστεί και το τελευταίο επίτευγμα της εταιρίας, που δεν είναι άλλο από τον αντιπλοϊκό πύραυλο Sea Breaker, που χρησιμοποιεί τις τεχνολογικές καινοτομίες της Rafael, όπως η ηλεκτρο-οπτική και υπολογιστική όραση, με τεχνητή νοημοσύνη που κάνει χρήση προηγμένων αλγόριθμων λήψης αποφάσεων για πλήρη επιχειρησιακή ικανότητα σε περιβάλλοντα GNSS denied (χωρίς χρήση GPS ή GLONASS) για αποστολές ναυτικής υπεροχής.

Υπενθυμίζουμε πως το μεσημέρι της 13ης Ιουλίου, θα τελεσθούν τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης DEFEA. Οδηγίες για τη συμμετοχή σας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το περίπτερο της Rafael στη DEFEA 2021, σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της έκθεσης.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.