Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Next Generation Squad Weapon, το τυφέκιο του μέλλοντος στα 6,8 χλστ. (vid.)

Το Next Generation Squad Weapon (NGSW) προβλέπεται να καταστεί το αγαπημένο όπλο του αμερικανικού στρατού το οποίο θα αντικαταστήσει τα όπλ...







Το Next Generation Squad Weapon (NGSW) προβλέπεται να καταστεί το αγαπημένο όπλο του αμερικανικού στρατού το οποίο θα αντικαταστήσει τα όπλα της οικογένειας Μ16, τα Μ4 και τα Μ249. Αυτή την στιγμή υπάρχουν τρεις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα που βρίσκεται στην τελική του φάση.

Και οι τρεις εταιρείες κατασκευάζουν όπλα διαμετρήματος 6,8 χλστ. καθώς ελήφθη η απόφαση το νέο όπλο να έχει διαμέτρημα μικρότερο των 7,62 χλστ. αλλά μεγαλύτερο των 5,56 χλστ. 

Από τις τρεις εταιρείες που έχουν αναλάβει την σχεδίαση η πρόταση της General Dynamics είναι μάλλον η πλέον πρωτοποριακή και αφορά ένα τυφέκιο με γεμιστήρα πίσω από την σκανδάλη, με μεγάλο μήκος κάννης και άρα μεγάλο βεληνεκές και στιβαρή κατασκευή. Οι άλλοι υποψήφιοι είναι η TEXTRON και η Sig Sauer με πιο συμβατικά σχέδια.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.