Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Mεγάλη φωτιά τώρα στον Έβρο – Εκκενώνεται το χωριό Λευκίμμη... Συναγερμός στην πυροσβεστική - Στη μάχη της κατάσβεσης και το ρωσικό Μπέριεφ

   Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο Άσχημες είναι οι εξελίξεις στην μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα...

  


Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο

Άσχημες είναι οι εξελίξεις στην μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην περιοχή της Λευκίμμης Σουφλίου, πίσω από τα στρατόπεδα που υπάρχουν μετά τον Προβατώνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Evros-news.gr, η Πυροσβεστική με την Πολιτική Προστασία και την Αστυνομία έδωσαν εντολή εκκένωσης του χωριού Λευκίμμη για προληπτικούς λόγους και ήδη ο δήμος Σουφλίου σε συνεργασία με τους αστυνομικούς ξεκινούν την επιχείρηση μεταφοράς των κατοίκων σε ασφαλές μέρος.

Οι δυνατοί άνεμοι που επικρατούν, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στις προσπάθειες κατάσβεσης αλλά και μεταδίδουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα τις φλόγες, παρά τις προσπάθειες των επίγειων Πυροσβεστικών δυνάμεων που αυξάνονται συνεχώς. Μάλιστα πριν λίγο έφτασε και το Πυροσβεστικό ελικόπτερο από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης και αρχίζει ρίψεις νερού.

Έρχεται το ρωσικό Μπέριεφ

Η φωτιά ξέσπασε ταυτόχρονα σε τουλάχιστον δύο σημεία, κάτι που δημιουργεί αναπόφευκτα υπόνοιες για εμπρησμό, ενώ αυτή την στιγμή υπάρχει κατεύθυνση του μετώπου προς την περιοχή των καμένων εκτάσεων από τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής φτάνει στην Αλεξανδρούπολη και το ρωσικό πυροσβεστικό αεροσκάφος, το «θηρίο» Μπέριεφ, προκειμένου με κάποιες μόνο ρίψεις να μπορέσει να περιορίσει την φωτιά, μαζί με άλλα δύο ελληνικά Πετζετέλ. Κι αυτό γιατί η περιοχή ως γνωστόν βρίσκεται κοντά στο Εθνικό Πάρκο Λευκίμμης-Δαδιάς και επ’ ουδενί δεν θέλει κανείς να προκληθεί τεράστια καταστροφή.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.