Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΞΑΝΘΗ - Με το σήμα των Γκρίζων Λύκων οι εγκάθετοι του τουρκικού προξενείου για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ «τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Η ‘”εξαφάνιση” της “Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης” από τον Άρειο Πάγο, έθεσε σε λειτουργία τους μηχανισμούς που χρόνια τώρα επιχειρούν να πυροδοτ...







Η ‘”εξαφάνιση” της “Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης” από τον Άρειο Πάγο, έθεσε σε λειτουργία τους μηχανισμούς που χρόνια τώρα επιχειρούν να πυροδοτήσουν δυσμενείς για τη Θράκη εξελίξεις. Δεν έχουν ερείσματα κι αυτό φάνηκε από την ισχνή συμμετοχή της συγκέντρωσης που οργανώθηκε στην Ξάνθη.

Ωστόσο όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το xanthinews.gr, από την πρωϊνή πορεία του στην Ξάνθη, κάποιοι απ΄ αυτούς τους λίγους προκαλούν μπροστά σε κάμερες και φωτογραφικές μηχανές κάνοντας το σήμα των Γκρίζων Λύκων. Επειδή η ατιμωρησία και η ανοχή των ελληνικών αρχών έχει παραγίνει είναι καιρός να αλλάξουμε “τροπάριο”.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.