Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ο καβγάς για το GPS και τη «λάθος» διαδρομή και οι υποψίες που είχε η 26χρονη για τον δράστη

Οργή προκαλούν τα όσα έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο. Ο 30χρονος καθ' ομολ...









Οργή προκαλούν τα όσα έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο. Ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δράστης, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι αφορμή για να ξεσπάσει ο καβγάς μεταξύ τους ήταν ότι πήραν λάθος δρόμο με το αυτοκίνητο και κατευθύνονταν σε διαφορετική τοποθεσία απ' αυτή που ήθελαν αρχικά να πάνε. Μάλιστα, ο 30χρονος επέρριψε ευθύνες στην 26χρονη, ισχυριζόμενος ότι δεν πρόσεχε το GPS στο κινητό της γιατί κοιτούσε τα μηνύματα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ

Αυτή υποστηρίζει ότι ήταν η αιτία για τον έντονο τσακωμό τους που οδήγησε την Γαρυφαλλιά έξω από το όχημα, με εκείνον να την πετάει στα βράχια. Όταν η Γαρυφαλλιά βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος την έσπρωξε στα βράχια, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα. Πιθανόν είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της και έτσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει, όταν βρέθηκε στο νερό.


Προφανώς σε μία προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση του, ο 30χρονος φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι όταν η νεαρή γυναίκα έπεσε στη θάλασσα, ο ίδιος βούτηξε και την έβγαλε έξω στην παραλία, όπου την άφησε αναίσθητη και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο ισχυρισμός αυτός του 30χρονου, βέβαια, προκαλεί ερωτήματα καθώς το άψυχο σώμα της 26χρονης εντοπίστηκε από έναν ψαρά, να επιπλέει στη θάλασσα, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα νέα υποστηρίζει ο καθ' ομολογίαν δράστης. Νωρίτερα, και αφού επί ένα 24ωρο κρυβόταν από τις αστυνομικές Αρχές, παραδέχτηκε στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν ότι εκείνος ήταν που σκότωσε την φίλη του.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από άτομα του στενού περιβάλλοντος της Γαρυφαλλιάς, η γνωριμία των δυο τους έχει γίνει εδώ και 10 μήνες και η ίδια δεν έλεγε πολλά στους γονείς της γι' αυτή τη σχέση. Όπως αποκάλυψε δε ο Αλέξης Κούγιας, η 26χρονη φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα της ότι είχε υποψίες πως ο 30χρονος παρακολουθούσε τα μηνύματα στο κινητό της. Σημειώνεται πως ο δράστης ασχολείται με την Πληροφορική και τους υπολογιστές. Αυτές ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανε η Γαρυφαλλιά με κάποιον φίλο της, που έμελλε να της αφαιρέσει τη ζωή με βίαιο τρόπο.

Μεταφέρθηκε στη Νάξο με σκάφος του Λιμενικού

Στη Νάξο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 30χρονοςκαθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού από τη Φολέγανδρο στη Νάξο, προκειμένου να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε βάρος του έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., το μεσημέρι της Παρασκευής ο 30χρονος και η άτυχη Γαρυφαλλιά τσακώθηκαν, ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο εξετράπη σε βραχώδη περιοχή της Φολεγάνδρο.

Όταν η 26χρονη βγήκε από το όχημα, ο δράστης την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου καβγάδισαν εκ νέου και τότε την έσπρωξε προς τη θάλασσα. Όταν διαπίστωσε ότι η φίλη του είχε χάσει τις αισθήσεις της, την εγκατέλειψε και διέφυγε από το σημείο, αφήνοντας πίσω του τα προσωπικά του αντικείμενα.

Δείτε πλάνα του Cyclades24.gr από τη μεταφορά του 30χρονου στη Νάξο. Σημειώνεται ότι σήμερα δεν υπήρχε επιβατηγό πλοίο από τη Φολέγανδρο προς τη Νάξο.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.