Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Eντολή Ερντογάν σε Τούρκο συνταγματάρχη ε.α.: «Να ξεκινήσουν εκτελέσεις δημοσιογράφων στην ΕΕ» - Στη «φόρα» το τουρκικό σχέδιο

Η Τουρκική κρατική μαφία σε πλήρη δράση στην Ευρώπη έθεσε σε συναγερμό όλες τις μυστικές υπηρεσίες Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το φα...







Η Τουρκική κρατική μαφία σε πλήρη δράση στην Ευρώπη έθεσε σε συναγερμό όλες τις μυστικές υπηρεσίες

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το φασιστικό/ρατσιστικό ακραίο ισλαμικό καθεστώς Ερντογάν και τα τρομερά σχέδιά του , τα οποία πλέον απειλούν ευθεώς την ίδια την ΕΕ.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, το τουρκικό καθεστώς έστειλε έναν εν αποστρατεία συνταγματάρχη (ανήκε στις ειδικές δυνάμεις SAT-SAS με δράση στα Ίμια το 1996 στην Ευρώπη, με κύρια αποστολή την οργάνωση ομάδων και την διεξαγωγή βίαιων επιθέσεων (πιθανότατα δολοφονίες) με στόχο δημοσιογράφους που επικρίνουν την τουρκική δικτατορία.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, ο Τούρκος συνταγματάρχης είναι ο Ali Türksen, αναφέρουν κουρδικές πηγές με πληροφορίες από Τούρκους δημοσιογράφους.

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, ένα Τούρκος δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε και απειλήθηκε από μια τουρκική εγκληματική ομάδα στο σπίτι του στη Γερμανία.

Επειδή όμως όλα έχουν κάτι "βρώμικο' και κυρίως ανήθικο, εκτιμάται ότι η Τουρκία κινείται με τύπους σαν τον Τουρκσέν με σκοπό να επικρατήσει στην αγορά ναρκωτικών και διακίνησης όπλων, τα οποία μεταφέρονται με εμπορικά πλοία σε λιμάνια της ΕΕ.

Ο Τούρκος δήθεν “ήρωας” των Ιμίων, Turksen κυνηγήθηκε και συνελήφθη το 2010 κατά την διάρκεια των ερευνών για την υπόθεση Ergenekon.

Ο ίδιος διατηρεί οργάνωση με παραστρατιωτικά μέλη που προέρχονται από τις στρατιωτικές δυνάμεις και τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας.

Ο Ali Turksen είχε τονίσει προ ετών μεταξύ άλλων πως πολλά ελληνικά νησιά βρίσκονται «υπό ελληνική κατοχή» ενώ η Ελλάδα έχει στρέψει τις «κάννες της» εναντίον της Τουρκίας.

Ο ίδιος ο οποίος πολιτεύεται με το εθνικιστικό κόμμα της Μεράλ Ακσενέρ “Καλό Κόμμα”, φέρεται να άλλαξε πλευρά και στηρίζει πλέον τον Τούρκο πρόεδρο που θέλει να εξοντώσει τους “εχθρούς του” όχι μόνο εντός αλλά και εκτός χώρας.

Τέτοια “κουμάσια” στηρίζει έμμεσα και το Βερολίνο στηρίζοντας το καθεστώς Ερντογάν, που πλέον έχει “διέλθει το Ρουβίκωνα”, και οι επιπτώσεις που θα έρθουν επί αυτού θα είναι τρομερές, σύμφωνα με ΜΜΕ της άλλης πλευράς του Ατλαντικού.

Μιλάμε για πρακτικές που θυμίζουν μαφία τουλάχιστον, ή καλύτερα, ναζιστικό καθεστώς της δεκαετίας του 1930 με αθρόες δολοφονίες και εξοντώσεις πολιτικών αντιπάλων

Το σχέδιο Ερντογάν για την Ευρώπη αποτελεί μέγα κίνδυνο

Ο Arayik Oganesyan, Αρμένιος συγγραφέας με έδρα την Ουκρανία, σε ανάλυση των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Ευρώπης, ανέφερε ότι ο Ερντογάν προωθεί ταχέως τον παντουρκισμό στην Γηραιά ήπειρο

Όπως υπενθυμίζει ο Arayik Oganesyan, στα τέλη Μαρτίου, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δημοσίευσε έκθεση σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας.

Το έγγραφο ανέφερε την επικράτηση των αρνητικών τάσεων στις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ευρώπης, η οποία σύμφωνα με τους συγγραφείς, οφείλεται κυρίως στις επιθετικές πολιτικές της Άγκυρας έναντι της Ελλάδας, της Κύπρου, των χωρών της Υπερκαυκασίας, της Κεντρικής Ασίας και της Μέσης Ανατολής.

Πράγματι, τα τελευταία χρόνια, οι βάσιμες κατηγορίες εναντίον της Τουρκίας έχουν γίνει πιο συχνές σε σχέση με τις ολοένα αυξανόμενες αυτοκρατορικές φιλοδοξίες του Ερντογάν σε διάφορα μέρη της Ευρώπης και της ευρασιατικής ηπείρου.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ευρωπαϊκές κοινότητες εμπειρογνωμόνων έχουν διαμορφώσει σταθερή άποψη ότι η τρέχουσα πολιτική ατμόσφαιρα στις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας δείχνει την τάση της Άγκυρας να ενισχύει τη συνεπή οικονομική και πολιτιστική επέκτασή της στην Ευρώπη.

Η στρατηγική εξωτερικής πολιτικής του Ερντογάν αφορά όλο και περισσότερο την ευρωπαϊκή κοινότητα κάθε χρόνο.

Η Άγκυρα παρεμβαίνει κατάφωρα στις εθνοτικές συγκρούσεις στην ευρασιατική ήπειρο, πραγματοποιώντας τόσο τολμηρές ενέργειες που μόνο να ονειρευτεί μπορούσε ο Ερντογάν στο παρελθόν.

Είναι γνωστό με βεβαιότητα ότι μετά από πλύση εγκεφάλου και ψυχολογική χειραγώγηση των νέων Ευρωπαίων τουρκικής καταγωγής, η γνωστή οργάνωση «Milli Görüş» σχεδιάζει να σχηματίσει έναν πυρήνα νεο-οθωμανικών υποστηρικτών της ιδεολογίας στην Ευρώπη με βάση το τζαμί.

Ο κίνδυνος για την ΕΕ είναι τεράστιος, αφού αυτός ο ιδιότυπος τουρκικός φασισμός που εμπλέκει “λανθασμένα” και την ισλαμική θρησκεία, έχει στόχο την επιβολή μετά από χρόνια μιας τουρκικής παρουσίας που θα έχει λόγο στα πάντα.

Αν δεν “εξοντωθεί” αυτό το τουρκικό φασιστικό μόρφωμα τώρα που είναι ακόμη καιρός, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα σε 20-30 χρόνια με δεδομένη την αθρόα εισροή μουσουλμάνων στην ΕΕ, τους οποίους προσπαθεί να “χειραγωγήσει” η Τουρκία ασχέτως προσώπων που θα είναι στην εξουσία.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.