Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το γύρο του κόσμου κάνει στα διεθνή μέσα ενημέρωσης η είδηση για τους περιορισμούς στη Μύκονο

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης για τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων π...




Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης για τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στη Μύκονο, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί στο νησί.

Το Reuters, τονίζει πως το δημοφιλής νησί της Μυκόνου «απαγορεύει τη μουσική σε εστιατόρια και μπαρ». Το νησί είναι γνωστό στέκι πλουσίων και αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια τουρίστες κάθε καλοκαίρι ανάμεσα στους οποίους και διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ, μοντέλα και αθλητές. Σημειώνουν επίσης, πως η Ελλάδα εξαρτάται από τον τουρισμό και χρειάζεται απελπισμένα μια ισχυρή σεζόν ώστε να καλυφθούν τα κενά της προηγούμενης καταστροφικής χρονιάς.

Το Κινεζικό πρακτορείο, σημειώνει πως η Μύκονος όπως και η Σαντορίνη, Κρήτη, Πάρος και Ιός είναι αντιμέτωπες με μια εκρηκτική άνοδο των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες. Τονίζει πως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σε ανακοίνωση του υπογράμμισε πως μόλις σε μια εβδομάδα από τις 7 Ιουλίου έως τις 14 από 77 κρούσματα έφτασαν στα 318 τα κρούσματα στη Μύκονο. Η αύξηση όπως εξηγεί το κινεζικό πρακτορείο, οφείλεται στα πάρτι που συγκεντρώνουν χιλιάδες κόσμο σε συνδυασμό με τη νέα μετάλλαξη Δέλτα.

Το Sky News, σημειώνει από την πλευρά του πως η Ελλάδα παραμένει στην πορτοκαλί λίστα της Βρετανίας. Επιπλέον, σχολιάζει μεταξύ άλλων, πως αυτοί που έχουν απογοητευτεί περισσότερο είναι οι παίκτες της Εθνικής ομάδας που προσφάτως διασκέδαζαν στο νησί.

Τα Ελβετικά μέσα, αναφέρονται και στα νέα κυβερνητικά μέτρα για τον εμβολιασμό. Όπως τονίζουν, εργαζόμενοι σε υγειονομικές και ευαίσθητες δομές υποχρεούνται να εμβολιαστούν, ενώ στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων εστίασης και κλαμπ θα επιτρέπεται μόνο σε όσους φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Για πρόστιμα που μπορούν να αγγίξουν ακόμη και 200,000 ευρώ κάνει λόγο ο Ιρλανδικός τύπος τονίζοντας ότι μέσα σε τρεις εβδομάδες τα ημερήσια κρούσματα αυξήθηκαν τουλάχιστον σε 400.

Τα μέτρα θα ισχύσουν έως τις 26 Ιουλίου, τονίζουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης προσθέτοντας ότι νωρίτερα θα έχει εκτιμηθεί η υγειονομική κατάσταση.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.