Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με εντολή Ερντογάν ξηλώνονται Ελληνικές πινακίδες από τα Κατεχόμενα... Αφαίρεσαν από το Γυμνάσιο Αμμοχώστου την επιγραφή «Ελληνικό Γυμνάσιο»

Είναι στιγμές που παγώνει ο χρόνος, τα λόγια χάνονται και η ψυχή ουρλιάζει, όπως ουρλιάζει εδώ και 47 χρόνια από τη μαύρη εισβολή του 1974....







Είναι στιγμές που παγώνει ο χρόνος, τα λόγια χάνονται και η ψυχή ουρλιάζει, όπως ουρλιάζει εδώ και 47 χρόνια από τη μαύρη εισβολή του 1974.

Όμως εδώ και ένα χρόνο το κατοχικό καθεστώς βάλθηκε να ξεριζώσει κάθε χαραμάδα ελπίδας για επιστροφή των Αμμοχωστιανών με το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης και τώρα με το διαφαινόμενο κάλεσμα για εποικισμό της πόλης υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση.


Αφαίρεσαν από το Γυμνάσιο Αμμοχώστου την επιγραφή «Ελληνικό Γυμνάσιο» λίγο πριν την επίσκεψη Ερντογάν

Στην Κύπρο φτάνει αύριο ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνοδευόμενος από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αλλά και μέλη του κόμματος του (AKP). Υπό την σκιά των παράνομων εορτασμών για την εισβολή της 20ης Ιουλίου του 1974 και την παρέλαση που θα γίνει συνεχίζονται οι προετοιμασίες και στο Βαρώσι, παρότι οι τελευταίες πληροφορίες από τουρκοκυπριακές πηγές αναφέρουν ότι λόγω του καύσωνα ο Πρόεδρος Ερντογάν δεν θα μεταβεί στο Βαρώσι και τις ανακοινώσεις που αφορούν την περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων αλλά και σειρά άλλων έργων που θα ανακοινωθούν, θα γίνουν από το ξενοδοχείο Concorde στο Κιόνελλι.


Οι προετοιμασίες στην περίκλειστη συνεχίζονται, με το κατοχικό στρατό να προχωρεί σε μία ακόμη προκλητική πράξη χθες Σάββατο, αφού σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα https://gazeddakibris.com/, αφαιρέθηκε από το Ελληνικό Γυμνάσιο Αμμοχώστου η επιγραφή «Ελληνικό Γυμνάσιο».

Στα κατεχόμενα τα κόμματα της αντιπολίτευσης CTP και TDP αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν την επίσκεψη Ερντογάν και δεν θα παρευρεθούν αύριο στην «βουλή», όπου θα παραστεί ο Τούρκος Πρόεδρος για την ομιλία του. Επιπρόσθετα συνεχίζονται και τα μηνύματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους Τ/κ να εκφράζουν ανησυχία για το μέλλον τους, αφού βλέπουν ότι Τουρκία – Τατάρ, προσπαθούν να αφομοιώσουν της Τουρκοκυπριακή κοινότητα πλήρως, κυρίως μέσω της δημογραφικής αλλοίωσης που επιχειρείται με την συνεχή παροχή διαβατηρίων σε έποικους Τούρκους.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.