Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός - Αυστραλία: Διχάζει το τρομακτικό σποτ της κυβέρνησης με τη γυναίκα που αγωνίζεται ν' ανασάνει

Μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, έχοντας νοσήσει με Covid-19, και πασχίζει να πάρει ανάσα. Η αγωνία στο βλέμμα της, ...







Μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, έχοντας νοσήσει με Covid-19, και πασχίζει να πάρει ανάσα. Η αγωνία στο βλέμμα της, ο απελπισμένος τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να ανασάνει την ώρα που ο κορωνοϊός «λεηλατεί» το κορμί της προκαλούν ανατριχίλα και δημιουργούν τρόμο για την επιπτώσεις που μπορεί να έχει, ακόμα και στον οργανισμό ενός νέου ανθρώπου, ο ιός που ταλανίζει την υφήλιο εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

Η παραπάνω σκηνή εμφανίζεται στο νέο σποτ που δημιούργησε η κυβέρνηση της Αυστραλίας, στο πλαίσιο της καμπάνιας της στο Σίδνεϊ για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού. 

Σύμφωνα με το 7News, το σποτ κυκλοφόρησε αφού ανακοινώθηκε ο πρώτος θάνατος από Covid-19 που κατέγραψε η Νέα Νότια Ουαλία για το 2021. Μια 90χρονη γυναίκα, που πιστεύεται ότι ήταν ανεμβολίαστη, εξέπνευσε το περασμένο Σάββατο, λίγες ώρες αφότου διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Όπως επισημαίνει το αυστραλιανό site, το σοκαριστικό σποτ είχε δημιουργηθεί την περασμένη χρονιά, όμως η κυβέρνηση καθυστέρησε την κυκλοφορία του επειδή οι τοπικές εξάρσεις τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο. Τελικά το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Κυριακή και σύμφωνα με τον επικεφαλής σύμβουλο για θέματα υγείας της Αυστραλίας, Πολ Κέλι, έχει έναν και μόνο ξεκάθαρο στόχο: Να πείσει τους κατοίκους του Σίδνεϊ να μείνουν σπίτι, να υποβάλλονται τακτικά σε τεστ και να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό. «Είναι ωμό, αλλά αυτός είναι ο σκοπός του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέλι.

 

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.