Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φολέγανδρος: Από την ανυπομονησία για διακοπές στο στυγερό έγκλημα – Η ερώτηση της άτυχης Γαρυφαλλιάς

  Ανάστατη η Φολέγανδρος από το στυγερό έγκλημα με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Η αδικοχαμένη έδειχνε να αδημονεί για τις καλοκαιρινές διακ...

 

Ανάστατη η Φολέγανδρος από το στυγερό έγκλημα με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Η αδικοχαμένη έδειχνε να αδημονεί για τις καλοκαιρινές διακοπές, μαζί με τον 30χρονο που έμελλε να της στερήσει τη ζωή…

Ένα ζευγάρι που φαινομενικά έδειχνε ευτυχισμένο. Άλλωστε άτομα από το στενό τους περιβάλλον έλεγαν τις πρώτες ώρες μετά την τραγωδία, πως η Γαρυφαλλιά έδειχνε να έχει βρει στο πρόσωπο του 30χρονου το άλλο της μισό. Κανείς δεν μπορούσε να βάλει στο μυαλό του, τα όσα επρόκειτο να συμβούν. Κανείς δεν περίμενε πως ο νεαρός σύντροφος της κοπέλας θα γινόταν ο δολοφόνος της. Οι αποκαλύψεις όμως άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη και το παζλ συμπληρώθηκε.

Ο 30χρονος, φίλος της 26χρονης γυναίκας η οποία εντοπίστηκε προχθές (Παρασκευή) νεκρή μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή Λυγαριά της Φολεγάνδρου, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, ενώ ομολόγησε ότι την δολοφόνησε, κατά την διάρκεια ενός καβγά τους. Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νάξου.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονος, είχε συνεχείς καβγάδες με την 26χρονη, ενώ την Παρασκευή ενώ ήταν εν κινήσει το αυτοκίνητό τους, το έβγαλε εκτός δρόμου και το έριξε σε βράχια. Στη συνέχεια και ενώ η άτυχη γυναίκα είχε βγει έξω την έσπρωξε με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει πρώτα σε βράχια και μετά να καταλήξει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα είδε τον άνδρα να περιφέρεται σε κακή κατάσταση χθες (Σάββατο) το βράδυ σε βραχώδη περιοχή στη Λυγαριά και ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμενικό, στελέχη των οποίων έσπευσαν στο σημείο. Ο 30χρονος, που είχε πάει στην Φολέγανδρο με την άτυχη κοπέλα για να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, μόλις είδε τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς άρχισε να τους πετάει πέτρες, να βρίζει και να φωνάζει «φταίει η κακιά στιγμή».

Ένα μήνα νωρίτερα τα πάντα τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Η 26χρονη και ο 30χρονος που έμελλε να της στερήσει τη ζωή ήταν μαζί και οργάνωναν τις διακοπές τους. Έψαχναν νησιά για να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ και μάλιστα η άτυχη Γαρυφαλλιά ζητούσε πληροφορίες με αναρτήσεις, όπως η παρακάτω. Στις 23 Ιουνίου έγραφε: «Παιδιά καλημέρα! Γνωρίζει κανείς παραλίες που μπορείς να στήσεις σε Φολέγανδρο και Κίμωλο; Δεν βρίσκω σχετικά posts. Ευχαριστώ πολύ, καλό καλοκαίρι.»


Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το “Διονύσιος Σολωμός” σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.