Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ήθελαν να κάνουν την Ελλάδα Σοβιέτ - Μαζιώτης: «Θα μπαίναμε με αίμα στην Βουλή- Στόχος η δημιουργία μιας Αθηναϊκής Κομμούνας»!

Ένα μανιφέστο για κατάλυση του πολιτεύματος με τα όπλα, για ποτάμια αίματος θυσία στα σχέδια μιας δήθεν “ριζοσπαστική ανατροπής” που θα μετέ...





Ένα μανιφέστο για κατάλυση του πολιτεύματος με τα όπλα, για ποτάμια αίματος θυσία στα σχέδια μιας δήθεν “ριζοσπαστική ανατροπής” που θα μετέτρεπε την Ελλάδα σε Σοβιέτ κατέθεσε με περισσή προκλητικότητα ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης στο εφετείο της 5ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα.

Ο τρομοκράτης στην πολύωρη απολογία του και τι δεν είπε! Θεωρούσε καταρχάς την κρίση των μνημονίων ευκαιρία για ριζοσπαστική ανατροπή.

“Η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2088 είναι το πρελούδιο μιας ακόμα μεγαλύτερης και πράγματι, έγινε αυτό το 2010-2012” τόνισε και κατόπιν ζήτησε αιματηρό πραξικόπημα!

“Αν υπήρχε ένα κίνημα, ένας πολιτικός φορέας με ένοπλη υποδομή θα μπορούσε να βοηθήσει όταν πολιορκούνταν το κοινοβούλιο από το λαό το 2010-2012, να καμφθεί η αντίσταση της αστυνομίας και να μπει ο λαός στο κοινοβούλιο. Εντάξει αυτό τώρα θα γινόταν με αιματηρό τρόπο, αλλά έτσι γίνονται οι αλλαγές” ανέφερε χωρίς ίχνος ευαισθησίας!


Αποκάλυψε δε πως στόχος τους ήταν η δημιουργία “μιας Αθηναϊκής Κομμούνας η οποία θα προστατεύεται από τα όπλα.”

Για την δυναμική του κινήματός του πρόσθεσε: “Και ο Άρης Βελουχιώτης με 12 αντάρτες ξεκίνησε το αντάρτικο στη κατοχή. Μόνο 12 αντάρτες! Με 12 αντάρτες τον Ιούνιο του ’42 ξεκίνησε αντάρτικο και σε 2 χρόνια ο ΕΛΑΣ ήταν 50.000 στρατός”

Επεδίωξε δε να καρπωθεί την ανοχή της κοινωνίας λέγοντας:

“Ο Επαναστατικός Αγώνας δεν πήρε το ψωμί από κανένα φτωχό, δεν μπήκε στο σπίτι κάποιου να τον κλέψει, δεν έκλεψε το μισθό ή τη σύνταξή του, δεν στέρησε κανενός τη δουλειά και την κατοικία του. δεν στέρησε από κανέναν την ιατρική περίθαλψη. Αυτά όλα, εσείς τα κάνετε, όχι εμείς. Εντάξει, εμείς ναι, όντως βάζαμε κάποιες βόμβες εναντίον επιλεγμένων στόχων, εναντίον κρατικών στόχων, εναντίον τραπεζών, εναντίον του Χρηματιστηρίου. Πιστεύετε δηλαδή ότι ο κόσμος, ο λαός φοβήθηκε από τον Επαναστατικό Αγώνα, από αυτά που κάναμε εμείς; Εντάξει, ο κρατικός μηχανισμός, ναι. Η ελίτ που εκπροσωπεί, σαφέστατα ναι”

Για Επανάσταση 1821

Δεν παρέλειψε να εκφράσει άποψη στην μακροσκελή του παρέμβαση και για την Επανάσταση του 1821: “η Ελληνική Επανάσταση επειδή υπάρχει μια παρανόηση εδώ πέρα ότι οι πρόγονοί μας το 1821 ότι ήθελαν να φτιάξουν ένα έθνος-κράτος και αυτό δεν ισχύει. Ήθελαν απλά την απελευθέρωση των ελληνικών Κοινοτήτων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Το συγκεντρωτικό κράτος που έφτιαξε ο Καποδίστριας, οι Βαυαροί και όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα ήταν ενάντια στο εθιμικό δίκαιο του ελληνισμού του τότε ο οποίος επιβίωσε για 400 χρόνια μέσα στη τουρκοκρατία με βάση την αυτονομία των Κοινοτήτων. Όποιος διαβάσει την ιστορία θα το δει αυτό. Τα υπόλοιπα που μας λένε στα σχολεία δεν ισχύουν”

Για τις ληστείες στις τράπεζες από πλευρά τρομοκρατικών ομάδων δήλωσε:

“Για τις απαλλοτριώσεις τραπεζών, τις ληστείες που λέτε και εσείς, γιατί και εγώ έχω κατηγορηθεί και έχω αναλάβει την ευθύνη για 2. Αυτή είναι μια πρακτική και μια παράδοση που την είχαν από παλιά τα επαναστατικά κινήματα. Τις απαλλοτριώσεις τραπεζών, όχι να μπαίνεις στα σπίτια των πολιτών και να τους κλέβεις και να τους ληστεύεις.

Και το ΚΚΕ, ο Δημοκρατικός Στρατός στον εμφύλιο έχει κάνει απαλλοτριώσεις τραπεζών αλλά βέβαια και αυτοί για σας ήταν ληστοσυμμορίτες, δεν ήταν πολιτικά υποκείμενα. ‘‘Ληστές’’ ήταν οι άνθρωποι, έτσι τους έλεγε τότε το καθεστώς, οι οποίοι αγωνίστηκαν κατά των Γερμανών και έκαναν Εθνική Αντίσταση, εσείς τους χαρακτηρίζατε ληστοσυμμορίτες. Γενικά το ελληνικό κράτος επειδή έχει το dna του ραγιαδισμού από τη γέννησή του, από το 1830, πάντα καταδίωκε αυτούς οι οποίοι ήταν πραγματικοί πατριώτες και αγωνιστές”

Και καταλήγει με την εξωφρενική σύγκριση: “μεταξύ μας αν συγκριθούμε, εμείς είμαστε οι πραγματικοί πατριώτες γιατί η δράση μας εναντίον των μνημονίων, εναντίον της υποδούλωσης της χώρας στις αγορές έχει και αυτό το χαρακτήρα. Αυτοί οι οποίοι έχουν φερθεί ως προδότες, είναι ο κρατικός μηχανισμός σας”


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.