Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Οι ληστές τους έπιαναν από το λαιμό – Βίντεο ντοκουμέντα από τα χτυπήματα σε καταστήματα

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του αδίστακτου διδύμου ληστών που είχε χτυπήσει καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης φέρνει στο φως της ...




Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του αδίστακτου διδύμου ληστών που είχε χτυπήσει καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Οι δύο βίαοι κακοποιοί είχαν εισβάλλει τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021 σε δύο καφέ – μίνι μάρκετ και είχαν σπείρει τον τρόμο στους υπάλληλους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός των καταστημάτων.

Οι δύο δράστες ηλικίας 26 και 24 ετών είχαν αρπάξει με την χρήση όπλου και μαχαιριού και από τα δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος το ποσό των 1.480 ευρώ. Οι άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες να βάλουν τέλος στη δράση τους και να τους περάσουν χειροπέδες. Μάλιστα στην οικεία ενός εκ των δραστών βρέθηκαν και τα ενδύματα αλλά και τα μαχαίρια που χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια των ληστειών τους.

Στα πρώτο εκ των δύο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, εμφανίζονται οι δύο ληστές με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και με μαχαίρια να εισβάλουν στις 30 Ιανουαρίου σε καφέ. Με γρήγορα βήματα περικυκλώνουν τον τρομαγμένο υπάλληλο ο οποίος ενστικτωδώς σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Ο ένας εκ των δραστών τον αρπάζει από την μπλούζα στο ύψος του λαιμού και με την απειλή του μαχαιριού τον οδηγεί στην ταμειακή μηχανή. Εκεί τον αναγκάζει να την ανοίξει και να του δώσει τα χρήματα. Οι ληστές αφού παίρνουν τα “λάφυρα” τους σπεύδουν να εξαφανιστούν, ενώ ο υπάλληλος σοκαρισμένος παραμένει ακόμα με τα χέρια ψηλά.

Στη δεύτερη ληστεία που πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 2021, οι δύο κακοποιοί μπουκάρουν φορώντας και οι δύο τους τον ίδιο χρωματισμό ενδυμάτων σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ο υπάλληλος στη θέα των δύο ληστών προσπαθεί να… αποδράσει.

Αρχίζει να τρέχει με κατεύθυνση την πόρτα του καταστήματος. Οι δύο δράστες των καταδιώκουν και τον ακινητοποιούν, λίγο πριν βγει εκτός του μαγαζιού. Ο ένας εκ των ληστών τον πιάνει από το λαιμό και με την απειλή του μαχαιριού του λέει να πάει προς την ταμειακή μηχανή. Εκεί ο υπάλληλος που έχει εγκλωβιστεί από τους δύο κακοποιούς, δίνει τα χρήματα από τις εισπράξεις, ενώ οι ληστές που δεν πείθονται από τα χρήματα που πήραν του ζητούν κι άλλα. Τελικά αφού πείθονται ότι δεν υπήρχε κάποιο κρυμμένο χρηματικό ποσό, τότε φεύγουν από το μαγαζί.




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.