Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προσήγαγαν τον πρώην βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη γιατί λένε ότι παραβίασε τους όρους της εγγύησης του...!!!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αχαΐας ο οποίος έχει καταδικαστεί για την υπόθεση της «εγκληματικής ο...







Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αχαΐας ο οποίος έχει καταδικαστεί για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», Μιχάλης Αρβανίτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Μιχάλης Αρβανίτης παραβίασε τους όρους της εγγύησης που του είχαν επιβληθεί από το Α΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Ο πρώην βουλευτής μετά την προσαγωγή του που μετατράπηκε στη συνέχεια σε σύλληψη αναμένεται να οδηγηθεί σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στην εισαγγελέα Πατρών.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Μιχάλης Αρβανίτης είχε κριθεί ένοχος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών, ενώ τού είχε αναγνωριστεί ελαφρυντικό.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση της σύλληψης του Μιχάλη Αρβανίτη έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία Αθηνών

Το δικαστήριο του έχει δώσει ελαφρυντικά και δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή. Του είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ, ενώ ήταν υποχρεωμένος να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στον αστυνομικό τμήμα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.