Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη συγγενής του Ερντογάν: «Πρόεδρε σε περιβάλλουν προδότες, έχω αποδείξεις» και τον… τσίμπησαν

Ένας μακρινός συγγενής του προέδρου Ερντογάν συνελήφθη αφού υποστήριξε, σε ένα βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι αξιωμ...







Ένας μακρινός συγγενής του προέδρου Ερντογάν συνελήφθη αφού υποστήριξε, σε ένα βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι αξιωματούχοι του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) διέπραξαν πράξεις «προδοσίας» κατά της χώρας. Υποστήριξε ότι έχει έγγραφα στην κατοχή του για να το αποδείξει και κατήγγειλε ότι ο Ερντογάν περιβάλλεται από «προδότες».

Η τουρκική Αστυνομία συνέλαβε την Πέμπτη 1η Ιουλίου έναν μακρινό συγγενή του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την κριτική του προς το κυβερνών ισλαμιστικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) σε ζωντανή μετάδοση που έκανε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετέδωσε η Halk TV.

Ο Γιαχία Μπιρίντσι (Yahya Birinci), γαμπρός του αδελφού του προέδρου Ερντογάν, Μουσταφά Ερντογάν, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κωνσταντινούπολης και κατασχέθηκαν ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής, το κινητό του και κάθε άλλη συσκευή που συνδέεται στο διαδίκτυο.

Ο Μπιρίντσι ξεκίνησε τη μετάδοση τραγουδώντας με ποντιακή λύρα ένα τραγούδι γραμμένο για τον αρχηγό της μαφίας Σεντάτ Πεκέρ.

Και συνέχισε: «Αυτοί οι διεφθαρμένοι πολιτικοί ακούνε τις φωνές μας αλλά προσποιούνται ότι δεν ακούν… Αφήστε τους να μιλήσουν μαζί μου, έχω έγγραφα».

«Δεν υπάρχει καμία τιμή στην πολιτική σε αυτήν τη χώρα.

»Αφήστε αυτούς τους διεφθαρμένους [αναφερόμενος σε κυβερνητικούς αξιωματούχους] να με πάρουν.

»Αφήστε να με πάρουν για να μιλήσουμε. Έχω βαρεθεί», είπε ο Μπιρίντσι.

«Κύριε Πρόεδρε, πώς κρατάτε αυτούς τους αναίσχυντους ανθρώπους σε αυτές τις θέσεις;» ρώτησε ο Μπιρίντσι τον Ερντογάν.

Σε σχόλιο ενός θεατή ότι, «ο Ερντογάν θα σε μαζέψει», ο Μπιρίντσι απάντησε:

«Ας το ελπίσουμε. Το περιμένω γιατί αυτοί που είναι δίπλα του είναι προδότες.

»Έχω στείλει επιστολή, αλλά δεν του την έδωσαν, έχω έγγραφα», μεταδίδει το Duvar.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.