Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΡΑΒΑΛΑ ΑΥΡΙΟ.. Ψευδομουφτής Ξάνθης και το κόμμα της Άγκυρας σιγοντάρουν την διαμαρτυρία της ΤΕΞ στην Ξάνθη

Το κόμμα της Άγκυρας στην Ελλάδα το DEB, ανακοίνωσε πως μεθαύριο 10/7 θα μετάσχει στην διαμαρτυρία της ΤΕΞ (Τουρκική Ένωση Ξάνθης). Στο τέλ...







Το κόμμα της Άγκυρας στην Ελλάδα το DEB, ανακοίνωσε πως μεθαύριο 10/7 θα μετάσχει στην διαμαρτυρία της ΤΕΞ (Τουρκική Ένωση Ξάνθης). Στο τέλος της ανακοίνωσης του γράφει τα εξής :


“Για αυτό τον λόγο, κάνοντας χρήση του δημοκρατικού μας δικαιώματος, θα συναντηθούμε στις 10 Ιουνίου Σάββατο μπροστά στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης και απέναντι σε αυτή την αδικία που διαρκεί χρόνια θα δηλώσουμε “ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ” ”

Στο ίδιο μήκος κύματος φυσικά και ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε που διαφημίζει την πορεία της ΤΕΞ, που υποτίθεται πως θα γίνει από τα γραφεία του μορφώματος ως την πλατεία στις 11:30 της 10/7/2021.



Σχολιάζει γράφοντας : “Δεν μπορεί να επιβάλλεται ταυτότητα σε μια κοινότητα αν δεν ερωτηθεί. Και αν επιβάλλεται είναι αδικία. Σε αυτή την αδικία δηλώνουμε ΟΧΙ”.

Ότι θέλει το τουρκικό ΥΠΕΞ… ‘

Πάντα σε εκείνο τον σκοπό χορεύουν…

Ανενόχλητοι…

Αλήθεια εν μέσω πανδημίας επιτρέπονται οι πορείες ;

Ή μήπως η ισχύς κάποιων φτάνει μόνο μέχρι το να κρατάνε μερικές ώρες στο τμήμα τον Κιλινκαρίδη ;
 
https://tourkikanea.gr
---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.