Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Το Ισλαμικό Κράτος κάνει χρήση βάσεων στήριξης στην Τουρκία

Πρόσφατα, τα αμερικανικά υπουργεία Εξωτερικών και Οικονομικών ανακοίνωσαν σύμφωνα με διπλωματικές πηγές την επιβολή κυρώσεων σε τρία άτομα ...







Πρόσφατα, τα αμερικανικά υπουργεία Εξωτερικών και Οικονομικών ανακοίνωσαν σύμφωνα με διπλωματικές πηγές την επιβολή κυρώσεων σε τρία άτομα και μια επιχείρηση με έδρα την Τουρκία, οι οποίοι συντόνιζαν την προώθηση οικονομικής και άλλης βοήθειας προς την οργάνωση Ισλαμικό κράτος.

Αυτή ήταν η πέμπτη φορά από τον Απρίλιο του 2019 που το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών επιβάλει κυρώσεις σε άτομα που στηρίζουν το Ισλαμικό κράτος και έχουν έδρα την Τουρκία.

Επισημαίνεται από τις διπλωματικές πηγές απόσπασμα της έκθεσης του Γενικού Επιθεωρητή του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, του περασμένου Ιανουαρίου, η οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι το Ισλαμικό Κράτος κάνει χρήση βάσεων στήριξης στην Τουρκία προκειμένου να μεταφέρει χρήματα διεθνώς, ιδιαίτερα μεταξύ Ιράκ και Συρίας.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.