Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για προϊόν αδυνατίσματος – Μην το χρησιμοποιήσετε «Ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία»

Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές για προϊόν αδυνατίσματος, το οποίο δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί καθώς ελλοχεύει κ...








Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές για προϊόν αδυνατίσματος, το οποίο δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί καθώς ελλοχεύει κίνδυνος για την υγεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΦ: «Ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης από την Αρμόδια Αρχή της Δανίας, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση του προϊόντος “S Plus Coffee Instant Coffee Powder” (by BOTA-P brand). Το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο προωθείται για την απώλεια βάρους, κατασχέθηκε από τις τελωνειακές αρχές της Δανίας, ενώ είναι πιθανόν να έχει διακινηθεί και στη χώρα μας μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου της Αρμόδιας Αρχής της Δανίας, το εν λόγω προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιβουτραμίνη.

Η σιβουτραμίνη αποσύρθηκε τον Ιανουάριο του 2010 από την Ε.Ε., διότι, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση της αρμόδιας επιτροπής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (CHMP-ΕΜΑ), η σχέση οφέλους-κινδύνου δεν είναι θετική.

Συνεπώς, κατά τη χρήση του ανωτέρω προϊόντος, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Υπογραμμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένα σημεία διάθεσης μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή».


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.