Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ...!!! Οι εγκάθετοι της Άγκυρας καλούν σε «επανάσταση»...!!! Διαδήλωση το Σάββατο στην ΠΑΡΑΝΟΝΗ αυτοαποκαλούμενη «τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Τα πιόνια του Ερντογάν στην Θράκη μας ετοιμάζουν διαδηλώσεις με συνθήματα του τύπου «Αρκετά» και ραντεβού στους δρόμους της Ξάνθης. “Στέλνου...








Τα πιόνια του Ερντογάν στην Θράκη μας ετοιμάζουν διαδηλώσεις με συνθήματα του τύπου «Αρκετά» και ραντεβού στους δρόμους της Ξάνθης. “Στέλνουμε Μηνύματα Στην Αθήνα Και Την Ευρώπη” υποστηρίζουν μάλιστα και σε ανακοινώσεις τους.

Οι Τουρκόψυχοι καταγγέλουν τις “καταπιεστικές πρακτικές κατά της Τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης” .

Τώρα βρήκαν την ευκαιρία να ξεσαλώσουν με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου στην υπόθεση της “Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης” την περασμένη εβδομάδα, και μιλούν για “απαγόρευση της τουρκικότητας στη Δυτική Θράκη”

Τα ανησυχητικά μηνύματα έρχονται όμως από δηλώσεις του τύπου: “Αν θέλουμε να ζήσουμε με τη δική μας τουρκική ταυτότητα στη Δυτική Θράκη, τώρα είναι η ώρα να φωνάξουμε και να επαναστατήσουμε”!!

“Πίστη, φύλο, εθνική συνείδηση ​​και προέλευση, χρώμα δέρματος, γλώσσα κλπ Σας υπενθυμίζουμε ότι οι διαφορές πρέπει να γίνονται σεβαστές” ισχυρίζονται και προσθέτουν πως “δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε ειρηνικά και δημοκρατικά δικαιώματα που αναγνωρίζονται από το Σύνταγμα της χώρας μας και τις διεθνείς συμβάσεις και συνθήκες που το δεσμεύουν”.

Έτσι δίνουν ραντεβού μπροστά από την “Τουρκική Ένωση της Ξάνθης” το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 11:30 “για να εκφράσουμε την αντίδρασή μας στην αδικία που υπέστη η τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης”.

Το ζήτημα είναι αν στην εν λόγω εκδήλωση θα παραβρεθούν, όπως αναμένεται, και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχει γίνει άλλωστε και στο παρελθόν. Άλλωστε στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται!

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.