Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χρήστος Παππάς: Στις φυλακές Δομοκού – Η πρώτη του «απαίτηση» να είναι στο ίδιο κελί με τον Λαγό...

Στις φυλακές Δομοκού έφτασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής (02.07.2021) ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος -ύστερα από εννέα μήνες που ...







Στις φυλακές Δομοκού έφτασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής (02.07.2021) ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος -ύστερα από εννέα μήνες που καταζητούνταν- συνελήφθη χθες το βράδυ, ύστερα από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου.

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκε στις φυλακές Δομοκού, καθώς ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών δεν έκανε δεκτό το αίτημά του να εκτίσει την ποινή που του έχει επιβληθεί σε άλλο κατάστημα κράτησης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κρατικού καναλιού, τρία περιπολικά συνόδευαν την κλούβα. 

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής θα υποβληθεί σε μοριακό τεστ και θα φιλοξενηθεί σε συγκεκριμένο χώρο για 14 ημέρες, ενώ μετά θα αποφασιστεί σε ποιο κελί θα εκτίσει την ποινή του, αλλά και αν θα βρίσκεται μαζί με κάποιον άλλο κρατούμενο.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως η πρώτη… απαίτηση του Χρήστου Παππά ήταν να βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον Γιάννη Λαγό.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.