Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Φωτιά στην Πάτρα: Εκκενώνεται το Σούλι – Καίγονται σπίτια - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ελεκίστρα, στις παρυφές της Πάτρας. Στο σημείο έχουν σπε...






Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ελεκίστρα, στις παρυφές της Πάτρας. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Σημειώνεται πως νωρίτερα είχε ξεσπάσει νέα φωτιά στην περιοχή Δροσιά.

Η φωτιά έχει εξαπλωθεί στο γειτονικό Σούλι Πάτρας, όπου καίγονται ήδη τα πρώτα σπίτια. Λίγο μετά τις 3 δόθηκε εντολή εκκένωσης από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με το Flamis.gr, η φωτιά επεκτείνεται προς Ριγανόκαμπο, ενώ χτυπούν καμπάνες για να φύγουν οι κάτοικοι από την περιοχή. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως έκλεισε η Περιμετρική στο ύψος των Μποζαϊτικων. Αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στην Καρυά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Από αέρος δρουν δύο καναντέρ.

 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.