Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κύπρος - ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά στην Πάχνα Λεμεσού – Εκκενώθηκαν σπίτια

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην Πάχνα στην Κύπρο, με την Αστυνομία και η Πολιτική Άμυνα να εκκενώνουν σπίτια. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπ...







Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην Πάχνα στην Κύπρο, με την Αστυνομία και η Πολιτική Άμυνα να εκκενώνουν σπίτια.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή, το βόρειο μέτωπο της πυρκαγιάς είναι ανεξέλεγκτο. «Επιχειρούν συνολικά 8 εναέρια μέσα και μεγάλος αριθμός επίγειων δυνάμεων από Π.Υ. και Τμήμα Δασών, Πολιτική ‘Αμυνα, Ταμείο Θήρας και Κοινοτικό Συμβούλιο Αυδήμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεττής.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην κοινότητα Πάχνας της Επαρχίας Λεμεσού, καίγοντας ξερά χόρτα και άγρια βλάστηση. Στην κατάσβεση επιχείρησαν αρχικά 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λεμεσού και 1 από το Τμήμα Δασών, ενώ ενεργοποιήθηκαν 4 εναέρια μέσα (2 εκμισθωμένα ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών).

Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι αυξάνονται οι επίγειες δυνάμεις και επιπρόσθετα ενεργοποιείται το Σχέδιο ΙΚΑΡΟΣ με αύξηση των εναέριων μέσων.

Δείτε τις εικόνες του Cyprusmedia.cy

   

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.