Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΝΑΙ... Η Τουρκία καταδίκασε απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που απαγορεύει τη μαντίλα σε χώρους εργασίας

Η Τουρκία καταδίκασε σήμερα την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της ΕΕ που επιτρέπει σε εταιρείες, σε χώρες μέλη, να απαγορεύουν στους εργ...







Η Τουρκία καταδίκασε σήμερα την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της ΕΕ που επιτρέπει σε εταιρείες, σε χώρες μέλη, να απαγορεύουν στους εργαζομένους να φορούν μαντίλα, αναφέρει το πρακτορείο Anadolu.

Το Υπουργείο Εξωτερικών στη γραπτή του δήλωση ανέφερε ότι η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου «παραβιάζει τη θρησκευτική ελευθερία».

«Καταδικάζουμε την απόφαση, η οποία είναι νομικά και εν γνώσει της λανθασμένη και επικίνδυνη σε σχέση με την ισλαμοφοβία που θα υποκινήσει», πρόσθεσε.

Η δήλωση περιέγραψε την απόφαση του δικαστηρίου ως «ένα νέο παράδειγμα προσπαθειών να δοθεί στην ισλαμοφοβία και τη μισαλλοδοξία στους μουσουλμάνους μια θεσμική και νομική ταυτότητα στην Ευρώπη».

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε την Πέμπτη δύο υποθέσεις που κατέθεσαν Μουσουλμάνες στη Γερμανία, οι οποίες τέθηκαν σε αναστολή λόγω εργασίας λόγω της μαντίλας.

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι εταιρείες στα κράτη μέλη θα μπορούσαν να απαγορεύσουν στους υπαλλήλους να φορούν μαντίλα γιατί «πρέπει να παρουσιάζουν ουδέτερη εικόνα στους πελάτες».

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.