Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είναι κι αυτό μια λύση... Εμινέ Ερντογάν σε Τούρκους: «Μειώστε τις μερίδες» φαγητού...!!!

Σε μια στιγμή που μεγάλη μερίδα του τουρκικού πληθυσμού βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας, αδυνατώντας να εξασφαλίσει τα απαραίτητα, ...







Σε μια στιγμή που μεγάλη μερίδα του τουρκικού πληθυσμού βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας, αδυνατώντας να εξασφαλίσει τα απαραίτητα, μια ομιλία της Πρώτης Κυρίας της Τουρκίας, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς αντί να προτείνει λύσεις, συνιστά στους Τούρκους πολίτες να σφίξουν ακόμα το ζωνάρι τους. 

Η Εμινέ Ερντογάν μιλώντας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο πλαίσιο παγκόσμιας εκστρατείας κατά της σπατάλης τροφίμων με τίτλο «Εξοικονομείστε φαγητό, προστατέψτε το τραπέζι σας», έδωσε τις δικές της συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουν οι Τούρκοι πολίτες για να μειωθεί η αλόγιστη σπατάλη των τροφίμων σε κάθε νοικοκυριό.

«Ας πάρουμε όλοι μαζί απλές προφυλάξεις, για παράδειγμα, ας ετοιμάσουμε μια λίστα πριν πάμε για ψώνια.

»Ας μειώσουμε τις μερίδες μας.

»Να μην αποθηκεύουμε τρόφιμα που ξέρουμε ότι θα χαλάσουν.

»Να καταναλώνουμε φρούτα και λαχανικά εποχής.

»Ας αυξήσουμε την παραδοσιακή μας γαστρονομική κουλτούρα και ας εφαρμόστε τα μυστικά της κουζίνας χωρίς να πετάμε τίποτα.

»Το πιο σημαντικό, ας διδάξουμε στα παιδιά μας τους κανόνες του φαγητού και του ποτού με αξιοπρεπή τρόπο».

Η γνωστή δημοσιογράφος Αϊσενούρ στο πολιτικό πρόγραμμα που παρουσιάζει «Μέντια Μαχαλεσί» δεν έκρυψε την οργή της για τα λόγια της Πρώτης Κυρίας της Τουρκίας.

«Αυτό είναι πέρα για πέρα ντροπή», λέει.

«Είναι η Πρώτη Κυρία σε αυτήν τη χώρα και είναι τόσο αποκομμένη από τη ζωή, τον κόσμο, το παρελθόν της και το σήμερα!.

»Τι σημαίνει να μειώσουμε τις μερίδες, μπορούν να γίνουν λογικές προτάσεις, ίσως μπορούμε να τα συζητήσουμε εδώ, αλλά τι σημαίνει να μειώσουμε τις μερίδες;», ρωτάει η Αϊσενούρ Αρσλάν.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.