Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέες Κυρώσεις από τις ΗΠΑ σε τρία άτομα και μια επιχείρηση στην Τουρκία για στήριξη του Ισλαμικού Κράτους

Κυρώσεις επέβαλαν οι ΗΠΑ σε τρία άτομα και μια επιχείρηση στην Τουρκία για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ...






Κυρώσεις επέβαλαν οι ΗΠΑ σε τρία άτομα και μια επιχείρηση στην Τουρκία για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο διπλωματικές πηγές, τα αμερικανικά υπουργεία Εξωτερικών και Οικονομικών αποφάσισαν πρόσφατα την επιβολή κυρώσεων σε τρία άτομα και μία επιχείρηση με έδρα την Τουρκία, που συντόνιζαν την προώθηση οικονομικής και άλλης βοήθειας προς το «Ισλαμικό κράτος».

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, αυτή ήταν η πέμπτη φορά από τον Απρίλιο του 2019, που το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών επιβάλλει κυρώσεις σε άτομα που στηρίζουν το «Ισλαμικό κράτος» και έχουν έδρα την Τουρκία.

Σύμφωνα μάλιστα με απόσπασμα της έκθεσης του Γενικού Επιθεωρητή του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, του περασμένου Ιανουαρίου, το «Ισλαμικό κράτος» κάνει χρήση βάσεων στήριξης στην Τουρκία προκειμένου να μεταφέρει χρήματα διεθνώς, ιδιαίτερα μεταξύ Ιράκ και Συρίας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.