Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» τρεις γυναίκες από το παρελθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Το κουβάρι της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. ...







Το κουβάρι της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με τη Real News, τα τελευταία στοιχεία που εξετάστηκαν έχουν να κάνουν με το παρελθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και τις επαφές του με τρεις γυναίκες.

Τα πρόσωπα αυτά δεν φαίνεται να έχουν σχέση με την υπόθεση, όμως από το κινητό του συζυγοκτόνου προκύπτει ότι είχε διαγράψει τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς εδώ και καιρό και είχε σβήσει τα μηνύματα που αντάλλασσαν σε διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Οι τρεις γυναίκες δεν κατέθεσαν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όμως μιλώντας μαζί τους ερευνητές προσπάθησαν να συλλέξουν πληροφορίες προκειμένου να κατανοήσουν τη νοοτροπία του Αναγνωστόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι παρότι ο 33χρονος είχε ομολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν, όταν μπήκε στη φυλακή άρχισε να υποστηρίζει ότι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τη σύζυγό του λόγω οικονομικών διαφορών που υπήρχαν από κάποια παράνομη δραστηριότητα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.