Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νότια Σερβία: Οι Αλβανοί βεβήλωσαν εκκλησία και έσπασαν σταυρό- περιμένουν αντίποινα

«Τα μέσα ενημέρωσης του Βελιγραδίου και της Μόσχας ανέφεραν ότι ένα πηγάδι στο χωριό Σουτσέλικα στο Μπουγιάνοβατς, το οποίο βρίσκεται στην ...





«Τα μέσα ενημέρωσης του Βελιγραδίου και της Μόσχας ανέφεραν ότι ένα πηγάδι στο χωριό Σουτσέλικα στο Μπουγιάνοβατς, το οποίο βρίσκεται στην αυλή μιας σερβικής εκκλησίας, έχει βεβηλωθεί», γράφει η αλβανική Pamfleti .

Και μετά από αυτό το γεγονός, η τοπική αστυνομία, η οποία διευθύνεται φυσικά από τους Σέρβους, άρχισε να συλλέγει «αποδεικτικά στοιχεία» για την καταστροφή του πηγαδιού και είναι πιθανό πολύ σύντομα οι ειδικές δυνάμεις της χωροφυλακής να μεταβούν στο Πρέσεβο.

Σύμφωνα, επίσης, με το δημοσίευμα της Lajm, τα σερβικά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι στο Μπουγιάνοβατς η σερβική σημαία, ο σταυρός και η εκκλησία βεβηλώθηκαν.

«Το πηγάδι της εκκλησίας στο χωριό Σουτσέλικα κοντά στο Μπουγιάνοβατς βεβηλώθηκε. Ο σταυρός που ήταν εκεί καταστράφηκε, η σερβική σημαία έγινε κομμάτια», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Το αλβανικό δημοσίευμα σημειώνει ότι οι καταστροφές αυτές προς το θρησκευτικό συναίσθημα των Σέρβων, θα φέρει «επιχείρηση τιμωρίας» στην περιοχή της νότιας Σερβίας, την κοιλάδα του Πρέσεβο, όπου ζει η αλβανική μειονότητα.

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.