Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέες καταγγελίες για τον αστυνομικό: «Έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να μην πάρει την επιμέλεια του παιδιού η μητέρα»

Του Κυριάκου Μαντούβαλου Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις για τον βίο και την πολιτεία του επίορκου αστυνομικού ο οποίος είχε απαγάγει και ε...






Του Κυριάκου Μαντούβαλου

Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις για τον βίο και την πολιτεία του επίορκου αστυνομικού ο οποίος είχε απαγάγει και εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη, ενώ φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα trafficking. Το enikos.gr επικοινώνησε με τη δικηγόρο της πρώην συζύγου του Δημήτρη Μπουγιούκου. Η μητέρα κατάφερε την Πέμπτη να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την 9χρονη κόρη της, η οποία φιλοξενείται στους υπέργηρους γονείς του 39χρονου αστυνομικού.

Η Ελισσάβετ Τσέρτου είναι νομική σύμβουλος της πρώην συζύγου του προφυλακισμένου αστυνομικού εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ έχει σαφή εικόνα τόσο για το τι βίωσε η εντολέας της στα χέρια του αστυνομικού, όσο και για το τι συνέβαινε στο σπίτι της Ηλιούπολης. «Η μητέρα κατάφερε και μίλησε χθες κάποια στιγμή με το παιδί, το οποίο είναι καλά στην υγεία του. Την 9χρονη φιλοξενούν στο σπίτι τους οι υπέργηροι γονείς του αστυνομικού. Όπως συμπεράναμε, το παιδί δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί κι αυτό είναι θετικό μέσα στα όσα άσχημα συμβαίνουν», αναφέρει στο enikos.gr.

Η μητέρα εκφράζει την ανησυχία της για όσα θα συμβούν από εδώ και στο εξής, καθώς φοβάται την επιχειρηματολογία που μπορεί να επικαλεστεί ο αστυνομικός ώστε να μην πάρει εκείνη την επιμέλεια της 9χρονης. «Η μητέρα ανησυχεί πολύ γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι ικανός για τα πάντα. Φοβάται ότι ο αστυνομικός θα την κατηγορήσει για οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κάποιος, ώστε να μην πάρει την επιμέλεια. Η μητέρα είναι μια ικανή γυναίκα, μπορεί να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού. Το παιδί συνυπήρχε με την 19χρονη την περίοδο που φαίνεται να έχουν γίνει όλα αυτά τα πράγματα. Πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο το παιδί να έχει δει να συμβαίνουν μπροστά του περιστατικά βίας και κακοποιήσεων, καθώς βρίσκεται σε μια πραγματικά πολύ ευαίσθητη ηλικία»



"Το παιδί ήταν παραμελημένο"

Η μητέρα όσες φορές κατάφερε να συναντήσει το παιδί της έβλεπε ότι το έφερνε και μια διαφορετική γυναίκα η οποία συστηνόταν ως νταντά. Το παιδί είχε σταματήσει να είναι χαρούμενο και ξέγνοιαστο, ενώ υπήρχαν και σημάδια παραμέλησης. «Είχε σταματήσει το παιδί να χαμογελάει και να είναι ευδιάθετο, ενώ στις συναντήσεις με τη μάνα φαινόταν παραμελημένο». Ο αστυνομικός κοιμάται και ξυπνάει, έχοντας μόνο στο μυαλό του να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού, όπως αναφέρει η κ. Τσέρτου και «έχει βάλει λυτούς και δεμένους ώστε να μην αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού η μάνα».

Η πρώην σύζυγος του αστυνομικού ήταν το πρώτο του θύμα του 39χρονου, καθώς όπως λέει η δικηγόρος της, έχει υποστεί τα πάνδεινα από τον αστυνομικό, ο οποίος της συμπεριφερόταν πολύ βίαια. Η κ. Τσέρτου αναφέρει επίσης ότι η συμπεριφορά του έγινε ακραία όταν του παρέδωσε προ τριετίας την αίτηση διαζυγίου. Τότε, μάλιστα, όπως σημειώνει, «για να υπάρχει ένα πρόγραμμα επικοινωνίας μεταξύ του παιδιού και της μητέρας, δεχθήκαμε να έχει αυτός την επιμέλεια»


Σχετικά με μια φωτογραφία που είχε δει το φως της δημοσιότητας το 2011 και απεικόνιζε την ίδια και τον αστυνομικό σε ένα τραπέζι με όπλα, ναρκωτικά και χρήματα η κ. Τσέρτου ανέφερε: «Η φωτογραφία αυτή ήταν προϊόν παραποίησης, είχε αποδειχθεί και δικαστικά, σας το λέω και τώρα. Δεν ήταν αληθινή η φωτογραφία. Το λέω με τόση ένταση γιατί πιστεύουμε ότι αυτός ο άνθρωπος το επόμενο διάστημα θα κατηγορήσει τη μάνα του παιδιού του για ό,τι μπορείτε να φανταστείτε ώστε να μην αναλάβει αυτή την επιμέλεια της κόρης της και να μην έρθουν στο φως νέα στοιχεία μέσω της εξέτασης του ανήλικου τέκνου».

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος είχε επιτεθεί σε συνάδελφό του γιατί θεωρούσε ότι είχε σχέση με την τότε σύζυγό του, ενώ τράβηξε και όπλο, με αποτέλεσμα να μετακινηθεί από την ασφάλεια Αττικής στις πεζές περιπολίες. Ο Μπουγιούκος σύμφωνα με πληροφορίες, είχε στοχοποιήσει τον συνάδελφο του και ήθελε να του δημιουργήσει πρόβλημα. Ο 39χρονος παρουσίαζε τον εαυτό του μονίμως ως θύμα, ακόμη και σε περιπτώσεις που στην πραγματικότητα ήταν ο θύτης, παραποιώντας πολλές φορές την αλήθεια.

Η κ. Τσέρτου ανέφερε με σαφήνεια ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε η μάνα του παιδιού να πάρει την επιμέλεια και να απομακρύνει την 9χρονη από το νοσηρό περιβάλλον της Ηλιούπολης, ενώ τόνισε ότι ο 39χρονος αστυνομικός που φέρεται να έχει ενεργό και αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα trafficking, έχει βάλει λυτούς και δεμένους να μην αναλάβει την κηδεμονία η μάνα του παιδιού. Η προσωρινή επιμέλεια θα εξεταστεί από το μονομελές πρωτοδικείο Αθηνών την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.