Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξάρθρωση κυκλώματος που έβαζε ανήλικο να μοιράζει ναρκωτικά - «Χτυπούσαν» ακόμη και δίπλα σε σχολεία στο Χαϊδάρι

Είχαν βάλει ανήλικο να «σπρώχνει» ναρκωτικά. Χρησιμοποιούσαν μέχρι και… ταξί για παρακολούθηση. Έδιναν ναρκωτικά ανεξέλεγκτα ακόμη και δίπλ...







Είχαν βάλει ανήλικο να «σπρώχνει» ναρκωτικά. Χρησιμοποιούσαν μέχρι και… ταξί για παρακολούθηση. Έδιναν ναρκωτικά ανεξέλεγκτα ακόμη και δίπλα σε σχολεία στο Χαϊδάρι. Ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε ύστερα από εκτεταμένες έρευνες του τμήματος Ασφαλείας της Αγίας Βαρβάρας.

Το protothema.gr παρουσιάζει τη δικογραφία της υπόθεσης αλλά και τις κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της οργάνωσης για τα ναρκωτικά και τις τοποθεσίες. Οι δράστες φαίνεται πως ξεκίνησαν τη δράση τους από τον περασμένο Φεβρουάριο και κινήθηκαν στις περιοχές του Χαϊδαρίου αλλά και της Ακαδημίας Πλάτωνος στον Κολωνό.

Στα… δίχτυα τους φαίνεται πως παρέσυραν και έναν ανήλικο ο οποίος λειτουργούσε ως «βαποράκι», φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να λέει ψέματα στους ίδιους τους γονείς του για το πού βρίσκεται και τι ακριβώς κάνει. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι ενήλικοι της… παρέας εκμεταλλεύονταν το γεγονός πως ένας από τους δράστες ήταν ανήλικος και τον χρησιμοποιούσαν ως «μεταφορέα», «διανομέα» αλλά και «διακινητή». Όλα φυσικά έγιναν κατ’ εντολή των ενηλίκων μελών της οργάνωσης.




Παράλληλα, σύμφωνα με τις καταγραφές των αστυνομικών ο ανήλικος έλεγε διαρκώς ψέματα στην οικογένειά του, ενώ όταν βρισκόταν κάποιο μέλος στην παρέα του, ανέφερε ονομαστικά άπαντες πλην των μελών φοβούμενος την αντίδραση των γονέων του.

Οι συνομιλίες μεταξύ των δραστών σοκάρουν:

«A: Ε, έχεις κανά μικρό εκεί να κάνει καμιά εξυπηρέτηση; Έχεις κανά πιτσιρικά εκεί; Έχεις κανά μικρό; Με ποιόν είσαι πάνω;

Β: Ρε φίλε Προφή είμαστε, τι να στείλω κάποιον με τα πόδια;

Α: Ε ρε φίλε, άμα παίζει. Έχεις κάποιον εκεί; Κανά ….; Τίποτα τέτοιο;»

Ένας από τους δράστες μάλιστα είχε αναλάβει τον ρόλο του «μισθωτή» οχημάτων μέσω εταιρειών στην Λεωφόρο Συγγρού και στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. «Η τακτική της μίσθωσης οχημάτων και η μη χρήση ιδιωτικών, υιοθετήθηκε τα τελευταία χρόνια από μέλη Ε.Ο. με αποκλειστικό στόχο αφενός να μην συνδέονται ευθέως με τις έκνομες δραστηριότητες στις οποίες μετέχουν και αφετέρου, αν εντοπιστούν ναρκωτικές ουσίες στο όχημα και κατασχεθεί, οι ίδιοι δεν θα υποστούν καμία περαιτέρω οικονομική ζημία σε περίπτωση δήμευσής του», τόνισαν οι αστυνομικοί στη δικογραφία της υπόθεσης.

Η δικογραφία της υπόθεσης

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα κατέγραψαν οι αστυνομικοί στη δικογραφία της υπόθεσης σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαν τα μέλη της οργάνωσης σε αρκετές περιοχές στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.