Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σωτήρια και πολύ οικονομική λύση: Πώς να φτιάξετε φορητό air condition από ένα ψυγειάκι παραλίας

iatropedia Με τον υδράργυρο να… κοκκινίζει όλοι μας αναζητάμε την δροσιά των κλιματιστικών. Αλλά οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος…...






iatropedia Με τον υδράργυρο να… κοκκινίζει όλοι μας αναζητάμε την δροσιά των κλιματιστικών. Αλλά οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος… καίνε ακόμα περισσότερο.


Εδώ μπορείτε να δείτε μια πανέξυπνη, πολύ απλή στην κατασκευή της και απίστευτα οικονομική στην λειτουργία της, λύση για να φτιάξετε το προσωπικό σας, φορητό air condition!

Ο χρήστης desertsun02 στο Youtube μας δείχνει τον τρόπο. Θα χρειαστείτε:




1 ψυγειάκι παραλίας από εκείνα που σχεδόν κάθε σπίτι έχει πλέον
1 μικρό ανεμιστήρα
1 σωλήνα
Πάγο

Πώς να φτιάξετε το φορητό air condition με κόστος λειτουργίας μόνο τον ανεμιστήρα
Τοποθετήστε τον ανεμιστήρα και την σωλήνα στο καπάκι από το ψευγειάκι και χαράξτε με έναν μαρκαδόρο το περιμετρικό τους αποτύπωμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τρύπες σε εκείνα τα σημεία.
Με ένα τρυπάνι και ένα πριόνι (ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο σας δώσει το ίδιο αποτέλεσμα) ανοίξτε τις δύο τρύπες στο καπάκι.

Τοποθετήστε τον ανεμιστήρα και την σωλήνα στις αντίστοιχες τρύπες που ανοίξατε. Ο ανεμιστήρας θα πρέπει να «κοιτάει» προς το εσωτερικό του ψευγείου, δηλαδή να φυσάει προς τα μέσα στο ψυγείο, όταν λειτουργεί.
Βάλτε μέσα στο ψυγειάκι ένα μεγάλο κομμάτι πάγου, ή πάρα πολλά παγάκια. Κλείστε το με το καπάκι, και βάλτε σε λειτουργία τον ανεμιστήρα.

Αυτό ήταν! Τώρα ο ανεμιστήρας θα φυσάει προς το εσωτερικό του ψυγείου, εκεί που ο αέρας είναι κρύος λόγω του πάγου και θα τον σπρώχνει μέσω της σωλήνας προς τα έξω.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε βήμα-βήμα πώς να φτιάξετε το φορητό air condition:



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.