Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο βίντεο στο Περιστέρι – Άγριο ξύλο 76χρονου με επίδοξο κλέφτη... ΔΕΙΤΕ τις σκηνές...

Μπορεί να τους χώριζαν 50 χρόνια, ωστόσο ένα ηλικιωμένος άνδρας δεν δίστασε να παλέψει με τον κλέφτη που εισέβαλε στο γραφείο του στο Περισ...







Μπορεί να τους χώριζαν 50 χρόνια, ωστόσο ένα ηλικιωμένος άνδρας δεν δίστασε να παλέψει με τον κλέφτη που εισέβαλε στο γραφείο του στο Περιστέρι και να τον αναγκάσει να φύγει άπραγος.

Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit,gr προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε ισόγειο γραφείο στο Περιστέρι. Στη διάρκεια των 17 δευτερολέπτων αποτυπώνεται η συμπλοκή δύο ανδρών, οι οποίοι καταφέρνουν χτυπήματα ο ένας στον άλλο. 

Από την μια πλευρά ο 76χρονος ιδιοκτήτης του γραφείου και από την άλλη ένας 27χρονος κλέφτης, ο οποίος αποτελούσε μέλος συμμορίας η οποία και εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής.

Ο 27χρονος κακοποιός προφασιζόμενος τη διανομή φυλλαδίων αποπειράθηκε να πάρει ηλεκτρονικές συσκευές από το γραφείο του 76χρονου. 

Ο ηλικιωμένος άνδρας, όμως, αντιλήφθηκε τους σκοπούς του κλέφτη και δεν τον άφησε να μπει εντός του γραφείου. Στην είσοδο ξεκίνησε η συμπλοκή τους και ο 76χρονος κρατώντας ένα κοντάρι στα χέρια του ξεκίνησε να χτυπά τον κακοποιό, ο οποίος με απάντησε με γροθιές.

Τα φυλλάδια που κρατούσε στα χέρια του ο 27χρονος εκτινάχτηκαν στον αέρα και οι δύο άνδρες ήρθαν σώμα με σώμα. Τα χτυπήματα ακολουθούσαν το ένα το άλλο. Ο ηλικιωμένος άνδρας πέφτει στο έδαφος, ωστόσο καταφέρνει να σηκωθεί και πάλι. Ο κλέφτης που βλέπει τον 76χρονο να μην το βάζει κάτω, αποχωρεί από το γραφείο χωρίς να αποσπάσει το παραμικρό αντικείμενο.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.