Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προφυλακιστέος ο 57χρονος που εξέδιδε την 17χρονη Αμάντα - Τι υποστήριξε

  Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 57χρονος κατηγορούμενος για σωματεμπορία, ο οποίος συνελήφθη για την αρπαγή της 17χρονης Αμάντας, που είχε εξαφ...

 



Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 57χρονος κατηγορούμενος για σωματεμπορία, ο οποίος συνελήφθη για την αρπαγή της 17χρονης Αμάντας, που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι στις αρχές Ιουνίου μετά την απολογία του για σωρεία κατηγοριών.

Ο κατηγορούμενος, αλβανικής καταγωγής, απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή για τα αδικήματα που του αποδίδονται από την δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση, στην οποία περιλαμβάνονται οι κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπου κατά ανηλίκου, τελεσθείσα κατ' επάγγελμα προς γενετήσια εκμετάλλευση από κοινού, της συνέργειας στην προηγούμενη πράξη, της πλαστογραφίας μετά χρήσης, της προμήθειας και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου και της παράνομης οπλοφορίας και κατοχής πυρομαχικών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο 57χρονος άρπαξε την 17χρονη Αμάντα, ρουμανικής καταγωγής, η οποία αναζητείτο από τις 3 Ιουνίου οπότε είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Χαϊδαρίου και εντοπίστηκε στα χέρια του πριν από δύο ημέρες. Ο κατηγορούμενος φέρεται, μέσω αγγελιών, να την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται με άντρες στους οποίους την πήγαινε ο ίδιος. Η Αστυνομία έστησε επιχείρηση για την εξιχνίαση της υπόθεσης, με αστυνομικούς να προσποιούνται τους πελάτες του κοριτσιού, τη φωτογραφία του οποίου φέρεται να εντόπισαν σε «ροζ» ιστοσελίδα που την εμφάνιζε ως 22χρονη. Για την υπόθεση οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία για άλλα δύο άτομα, το ένα εκ των οποίων, Έλληνας υπήκοος, φέρεται να διαχειριζόταν την επίμαχη ιστοσελίδα.

Το κορίτσι που είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και βρίσκεται σε σοκ, έχει τη συνδρομή ειδικών της Αστυνομίας ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί όσα της συνέβησαν. Απολογούμενος ο 57χρονος φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως η ίδια η 17χρονη, που, κατά τον ίδιο, του έδειξε πλαστή ταυτότητα ότι είναι 20 χρονών, του ζήτησε να εκδίδεται.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.