Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Το «έσκασε» από το ψυχιατρείο ο 46χρονος Αλβανός που επιχείρησε να σφάξει τα πεθερικά του

Ακόμη ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον 46χρονο Αλβανό, που είχε βγάλει μαχαίρι και απειλούσε να σφάξει τα πεθερικά του στις 29 Μαΐου, κατα...




Ακόμη ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον 46χρονο Αλβανό, που είχε βγάλει μαχαίρι και απειλούσε να σφάξει τα πεθερικά του στις 29 Μαΐου, καταγράφηκε στον Βόλο.

Ο άνδρας, στον οποίο έχει επιβληθεί χωρίς τη θέλησή του περιορισμός σε ψυχιατρική δομή, κατάφερε για μια ακόμη φορά να δραπετεύσει από την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου κυκλοφορεί στην πόλη, έχοντας μάλιστα στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης βάρους 3,6 γραμμαρίων.

Επέβαινε σε ΙΧ και όταν το σταμάτησαν αποπειράθηκε να διαφύγει πεζός, δίχως, όμως να τα καταφέρει.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στα κρατητήρια και με απόφαση της Εισαγγελίας Βόλου θα οδηγηθεί πίσω σε ψυχιατρική δομή μόνο που αυτή τη φορά θα είναι ακόμα μακρύτερα από το σπίτι του, καθώς δεν θα είναι στη Λάρισα, αλλά στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Μαΐου έβγαλε μαχαίρι στον πεθερό του και απείλησε να σκοτώσει την οικογένειά του μπροστά στο ανήλικο τέκνο του, το οποίο είναι ηλικίας μόλις 4,5 ετών.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.