Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ...;;; Γερμανία: Αφγανός μαχαίρωσε δυο άτομα σε κέντρο μεταναστών - Νεκρός ένας 35χρονος Αζέρος

Ένας 25χρονος μετανάστης από το Αφγανιστάν μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 35χρονο από το Αζερμπαϊτζάν και τραυμάτισε έναν Γερμανό, στη διάρκε...






Ένας 25χρονος μετανάστης από το Αφγανιστάν μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 35χρονο από το Αζερμπαϊτζάν και τραυμάτισε έναν Γερμανό, στη διάρκεια επεισοδίου που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην πόλη Γκρέβεν της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας.

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει στη συνέχεια μέσα από ένα διπλανό χωράφι, ωστόσο ελικόπτερο της αστυνομίας τον εντόπισε και, τελικά, συνελήφθη χωρίς να προβάλλει αντίσταση.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα, χωρίς να διευκρινιστεί το κίνητρο, ωστόσο μάρτυρες ανέφεραν πως τον άκουσαν να φωνάζει πως «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», λίγο πριν εξαπολύσει την επίθεση.

Σύμφωνα με τη Bild, ο εισαγγελέας τόνισε ότι «ο δράστης εισήλθε στη Γερμανία το 2015 και ζούσε σε αυτή την εγκατάσταση από τον Ιανουάριο του 2018. Πιθανόν είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά τη στιγμή του εγκλήματος».






---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.