Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φολέγανδρος: Ο 30χρονος πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς – Μία γυναίκα οδήγησε στην σύλληψή του

H παρατηρητικότητα και η άμεση αντίδραση μιας γυναίκας στη Φολέγανδρο, η οποία έτυχε να περνάει από το σημείο της τραγωδίας χτες το βράδυ κ...






H παρατηρητικότητα και η άμεση αντίδραση μιας γυναίκας στη Φολέγανδρο, η οποία έτυχε να περνάει από το σημείο της τραγωδίας χτες το βράδυ και να αναγνωρίσει τον 30 χρονο ο οποίος ήταν κρυμμένος και φοβισμένος στη βραχώδη περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης Γαρυφαλλιάς ,οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στη σύλληψη του 30χρονου.

Η Δήμαρχος της Φολεγάνδρου, Ευθαλία Παπαδοπούλου ήταν η γυναίκα που τηλεφώνησε στην αστυνομία και στο λιμενικό όταν ενημερώθηκε από κάτοικο του νησιού που έτυχε να περνάει από την περιοχή,ότι ο φίλος της Γαρυφαλλιάς βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας κρυμμένος και φοβισμένος.

«Έτυχε να περνάει από το σημείο της τραγωδίας μια κάτοικος του νησιού, η οποία είδε και αναγνώρισε τον φίλο της 26χρονης να κάθεται στο σημείο που βρέθηκε πνιγμένη η κοπέλα και να είναι κρυμμένος και φοβισμένος. Τότε η κοπέλα, χωρίς να χάσει χρόνο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι μάλλον βλέπει τον άντρα που αγνοείται από τη στιγμή που βρέθηκε νεκρή η άτυχη Γαρυφαλλιά. Αμέσως πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και τους άντρες του λιμενικού και φτάσαμε στο σημείο. Αυτός από την αρχή αντιστάθηκε, δεν ήθελε να παραδοθεί, πετούσε πέτρες στους άντρες του λιμενικού αλλά κατάφεραν να τον συλλάβουν», λέει στο protothema.gr η Δήμαρχος της Φολεγάνδρου.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.