Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκρηξη κρουσμάτων σε κατασκήνωση των Χανίων – Πάνω από 30 «θετικά» παιδιά

Μόλις άρχισε να γίνεται γνωστό ότι υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού σε κατασκήνωση των Χανίων, πολλοί γονείς έσπευσαν να πάρουν τα παιδιά τους ...





Μόλις άρχισε να γίνεται γνωστό ότι υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού σε κατασκήνωση των Χανίων, πολλοί γονείς έσπευσαν να πάρουν τα παιδιά τους και αμέσως τους έκαναν τεστ.

Σύμφωνα με το zarpanews, τα τεστ που έγιναν (self, rapid, μοριακό PCR) έβγαλαν πάνω από 30 θετικά παιδιά και τώρα, υπάρχει ο φόβος ότι τα συνολικά κρούσματα θα είναι πολύ περισσότερα, αφού η κατασκήνωση φιλοξενεί πάνω από 200 παιδιά!

Μάλιστα, τα κρούσματα δεν περιορίζονται μόνο στα Χανιά, αλλά και σε άλλες περιοχές του νομού, όπως την Παλαιόχωρα, όπου τέσσερα παιδιά προερχόμενα από την κατασκήνωση βρέθηκαν θετικά.

Αυτό που έχει εξοργίσει τους περισσότερους γονείς, όπως λένε στο zarpanews, είναι οι χειρισμοί της κατασκήνωσης, αφού το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας χθες, όμως νέα καταγγελία από μητέρα αναφέρει ότι πήρε το παιδί της με πυρετό από την κατασκήνωση την Τετάρτη, έκανε τεστ που βγήκε θετικό και ενημέρωσε για το γεγονός τους υπεύθυνους.

Μάλιστα, η μητέρα έχει κολλήσει και η ίδια, πλέον, και είναι υποχρεωμένη να παραμείνει σε καραντίνα δύο εβδομάδων στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το zarpanews, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι ιθύνοντες της κατασκήνωσης μπορεί να γνώριζαν την ύπαρξη κρουσμάτων κορονοϊού στον χώρο τους ήδη από την Δευτέρα. Παρ’ όλα αυτά, δεν ενημέρωσαν κανέναν από τους γονείς για το γεγονός, αλλά επέμεναν να διαψεύδουν τις φήμες σε ερωτήσεις που τους γίνονταν από γονείς, συμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Το πρωί του Σαββάτου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πάει στην κατασκήνωση για ελέγχους, ώστε να διαπιστωθεί η διασπορά του ιού σε όσα παιδιά έχουν ακόμα μείνει στην κατασκήνωση, αφού πολλά είναι εκείνα που έχουν σπεύσει να τα παραλάβουν οι γονείς τους.
Κλείνει η κατασκήνωση

Την απόφαση να κλείσουν την κατασκήνωση που έχει αποτελέσει εστία κορονοϊού στα Χανιά αποφάσισαν οι ιθύνοντες, μετά και το σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες.

Εκτός από τα παιδιά που έχουν βγει θετικά στον ιό, σύμφωνα με το zarpanews, εχουν κολλήσει και εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατασκήνωση θα ανοίξει ξανά στις 15/7 και τα παιδιά θα γίνονται δεκτά μόνο με rapid test, ενώ δεν θα γίνονται δεκτές επισκέψεις, σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί μία επανάληψη της ξαφνικής εξάπλωσης του ιού.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.