Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φολέγανδρος: Συνελήφθη ο φίλος της 26χρονης - «Παιδιά τι έκανα, η κακιά στιγμή», είπε

Η απόλυτη ανατροπή καταγράφεται στη μυστηριώδη υπόθεση θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο, καθώς το βράδυ του Σαββάτου εντοπί...








Η απόλυτη ανατροπή καταγράφεται στη μυστηριώδη υπόθεση θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο, καθώς το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 30χρονος φιλος της ύστερα από αναζήτηση που ξεπέρασε το ένα 24ωρο.

Από εκεί που επικρατούσε η πεποίθηση ότι μπορεί να ήταν νεκρός, εκείνος συνελήφθη ύστερα από αναγνώριση από κάτοικο της περιοχής, στο βραχώδες σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρχές του λιμενικού και της αστυνομίας. Ο 30χρονος όταν συνελήφθη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «παιδιά τι έκανα, ήταν η κακιά στιγμή». Εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Ο 30χρονος άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του. Μαζί με την 26χρονη Γαρυφαλλιά επισκέφθηκαν το νησί των Κυκλάδων έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση και χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητο της κοπέλας βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό. Ύστερα από την πτώση η 26χρονη κοπέλα βγήκε από το όχημα με ένα σακίδιο και μετά χάθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 30χρονος φίλος της εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του τραυματίστηκε στο κεφάλι. Στο μεταξύ θέμα ωρών είναι να χυθεί περισσότερο φως στην υπόθεση καθώς η σορός της 26χρονης εστάλη στην Αθήνα την Παρασκευή για τη διενέργεια νεκροψίας.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Alpha οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή όπου βρέθηκε η 26χρονη Γαρυφαλλιά ένα σκουλαρίκι της αλλά και κηλίδες αίματος.

Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο. Αυτό σημαίνει πως ότι συνέβη στην κοπέλα έγινε στη στεριά και στη συνέχεια ο δράστης έριξε το πτώμα της στη θάλασσα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.