Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τατάρ: Ο Ερντογάν θα κάνει επίδειξη ισχύος στα Κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου...

Iσχυρά μηνύματα θα δώσει ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στις 20 Ιουλίου από τα Κατεχόμενα, δήλωσε ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ. Μέχρι σ...





Iσχυρά μηνύματα θα δώσει ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στις 20 Ιουλίου από τα Κατεχόμενα, δήλωσε ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Μέχρι στιγμής, είπε, 344 Ε/κ έχουν υποβάλει αίτηση στην «επιτροπή ακίνητης περιουσίας», ζητώντας επιστροφή της περιουσίας τους στα Βαρώσια.

Σε συνέντευξή του στο NTV, ο Τατάρ ανέφερε ότι «αν δεν είναι κυρίαρχος, θα παραδώσει όλη την εξουσία στο κέντρο και στις Βρυξέλλες.

Όταν λένε να αποσυρθεί η Τουρκία από εδώ, η οποία δεν είναι είναι μέλος της ΕΕ, εμφανίζεται μια θέση σαν η Τουρκία να φυλακίζεται στην Ανατολία», είπε.

Ο Ερσίν Τατάρ υποστήριξε ότι η παγίδα για την ομοσπονδία είναι η μία κυριαρχία.

«Στη μία κυριαρχία διοικεί η πλειοψηφία τη μειονότητα και ειδικά με την απόσυρση της Τουρκίας, η οποία θεωρείται ως τρίτη χώρα εντός της ΕΕ, με την πάροδο του χρόνου, οι Τ/κ θα μείνουν εντελώς μόνοι. Επομένως μπορεί να υπάρξει μια επικίνδυνη διαδικασία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αφομοίωση και καταστροφή του λαού», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι «μπορεί να είναι καλύτερα αν υπάρχει μια συμφωνία με τους Ε/κ αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάμε στους Ε/κ, να γίνουμε το μπάλωμά τους και στο μέλλον να εξαφανιστούμε, δεν θα μπούμε σε μια τέτοια περιπέτεια».

Για την κάθοδο του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου ο κατοχικός ηγέτης είπε ότι θα δοθούν ισχυρά μηνύματα, προσθέτοντας ότι είναι μια μεγάλη επίδειξη δύναμης και θα δείξουν «πόσο έχουν αναπτυχθεί οι δεσμοί Τουρκίας και τδβκ».

Για τις αιτήσεις Ε/κ στην «Επιτροπή Ακίνητης Περιουσίας», ζητώντας επιστροφή των περιουσιών τους στα Βαρώσια, ο Ερσίν Τατάρ είπε ότι “επί του παρόντος έχουν υποβάλει αίτηση 344 άτομα”.

«Εάν επιταχυνθεί αυτή η διαδικασία μπορούν να υποβάλουν αίτηση περίπου 3000 άτομα», ανέφερε.

Για τη βάση drone στα κατεχόμενα, ο Ερσίν Τατάρ είπε ότι «οι Ε/κ συνεχίζουν να εξοπλίζονται, παρά τις δυσκολίες αγοράζουν 300 εκατ. ευρώ οπλισμό τον χρόνο. Αφού οι Ε/κ ενεργούν με τόση όρεξη για εξοπλισμό, πρέπει να λάβουμε κάποια στρατιωτικά μέτρα εδώ όπως είναι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Η συμφωνία είναι εκεί. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αεροδρόμιο για σκοπούς προσγείωσης και απογείωσης και άμυνας για να δουν τι συμβαίνει στην περιοχή».


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.