Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι για την επίθεση κατά ανηλίκου στην Κηφισιά - Αναζητούνται άλλοι τέσσερις

Ανακοίνωση σχετικά με την νέα αιματηρή επίθεση κατά ανηλίκου στην Κηφισιά, που αποκαλύφθηκε χθες, εξέδωσε η ΓΑΔΑ, ενημερώνοντας ότι έχουν σ...








Ανακοίνωση σχετικά με την νέα αιματηρή επίθεση κατά ανηλίκου στην Κηφισιά, που αποκαλύφθηκε χθες, εξέδωσε η ΓΑΔΑ, ενημερώνοντας ότι έχουν συλληφθεί δύο 17χρονοι και ότι αναζητούνται ακόμη τέσσερις ανήλικοι συνεργοί τους.

Το περιστατικό συνέβη στις 8 Ιουλίου, όταν η ομάδα των έξι ανηλίκων επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρά αντικείμενα έναν 15χρονο, αφαιρώντας στη συνέχεια την τσάντα του, που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο και χρήματα. Οι δύο 17χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της 9ης Ιουλίου, και κατηγορούνται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία κλοπή και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Οι αρχές ταυτοποίησαν ακόμη τέσσερις ανήλικους, οι οποίοι και αναζητούνται.

Είχε προηγηθεί έρευνα του Τ.Α. Κηφισιάς και ανάλυση των στοιχείων που προέκυψαν από το σύνολο του προανακριτικού υλικού, που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών της επίθεσης.

Οι δύο 17χρονοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.