Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη από τις αποκαλύψεις Τουρκάλας ηθοποιού: «Ο πατέρας μου με βίαζε από 15 ετών»

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης πολύ γνωστής ηθοποιού από την Τουρκία, της Μελίσα Ντονγκέλ, από τον ίδιο ...





Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης πολύ γνωστής ηθοποιού από την Τουρκία, της Μελίσα Ντονγκέλ, από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η 21χρονη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Elif η οποία προβάλλεται και στην Ελλάδα, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την βίαζε και την χτυπούσε, από τα 15 της χρόνια.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της γυναίκας, η μητέρα της δυσπιστούσε, στην αρχή, απέναντι στην κόρη της. Όταν τελικά συνειδητοποιήσε την αλήθεια, είπε αρχικά στη Μελίσα να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν.

Η ηθοποιός μίλησε ανοικτά για το φρικτό της παρελθόν με αφορμή την προσπάθεια της να διεκδικήσει από τον πατέρας της την κηδεμονία της ανήλικης αδερφής της.

Ο πατέρας - «τέρας» βρίσκεται στη φυλακή τα τέσσερα τελευταία χρόνια, εκτίοντας ποινή για την κακοποίηση στην οποία προέβη τόσο σε βάρος της κόρης όσο και της συζύγου του.

Η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις, με την οργή να ξεχειλίζει για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης στην Τουρκία, πολλές από τις οποίες, μάλιστα, μένουν ατιμώρητες.

Σε συνέχεια των συγκλονιστικών αποκαλύψεων, πλήθος καλλιτεχνών σπεύδει να στηρίξει την Ντόνκελ, δημόσια με το hashtag #YalnızDeğilsınMelisaDöngel (Μελίσα Ντονγκέλ δεν είσαι μόνη), ζητώντας παράλληλα την αλλαγή της νομοθεσίας για τις υποθέσεις κακοποίησης.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.