Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα για την επίθεση στον 15χρονο – Ψάχνουν τέσσερα ακόμα άτομα

Οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση τεσσάρων ατόμων για τον βίαιο ξυλοδαρμό και την επίθεση κατά 15χρονου το Σάββατο σε πλατεία στον Εύοσμ...







Οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση τεσσάρων ατόμων για τον βίαιο ξυλοδαρμό και την επίθεση κατά 15χρονου το Σάββατο σε πλατεία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το GRTimes, πρόκειται για τρία άτομα ελληνικής καταγωγής και ένα ακόμα αλβανικής. Τονίζεται πως η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τέσσερα ακόμα άτομα.

Σημειώνεται πως δύο από τους δράστες είναι ανήλικοι ηλικίας 16 ετών, ενώ οι άλλοι δύο 18 ετών. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για την επίθεση στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα για ληστεία κατά συναυτουργία και σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα οι προαναφερόμενοι μαζί με τέσσερα ακόμα άτομα, το βράδυ του Σαββάτου 24/07, από κοινού με ακόμα τέσσερις συνεργούς τους, προσέγγισαν τον 15χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, τραυματίζοντας τον στο κεφάλι και το σώμα. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα και για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών.

Υπενθυμίζεται πως ο 15χρονος που δέχτηκε επίθεση πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» την Τρίτη. Οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει κλινήρης στο σπίτι, ενώ επιστρέψει στο νοσοκομείο για επανεξέταση την επόμενη εβδομάδα.
Το χρονικό

Το βράδυ του Σαββάτου ο 15χρονος μαζί με φίλο του είχαν επισκεφτεί πλατεία του Ευόσμου. Εκεί βρισκόταν μια παρέα 8 ατόμων που αρχικά επιτέθηκαν με σφαλιάρες στο φίλο του. Όταν ο 15χρονος προσπάθησε να τον υπερασπιστεί τότε η ομάδα στράφηκε με μένος εναντίον του και τον χτυπούσαν ακόμα και όταν λιποθύμισε.

Η μαρτυρία της μητέρας του φίλου του 15χρονου

Η μητέρα του παιδιού που δέχτηκε πρώτο την επίθεση ανέφερε στο GRTimes: «Αυτό έγινε δίπλα από την εκκλησία στην πλατεία. Καθόταν με τον φίλο του και κάποια στιγμή ήρθε αυτή η παρέα των επτά ατόμων και έκατσαν κοντά, ενώ άρχισαν να τους κοιτάζουν περίεργα. Ο γιος μου λέει στον φίλο του “έλα να φύγουμε από εδώ” και πάνε κάθονται από την άλλη πλευρά, στα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Μετά από κανένα μισάωρο πήγε ένας από τους επτά και τους είπε “ελάτε λίγο, κάποια παιδιά θέλουν να σας ρωτήσουν κάτι” και αυτοί πήγαν.

Ο γιος μου είδε ότι είναι πιο σκοτεινά και είπε στον φίλο του να μην προχωρήσουν άλλο. Και πήγε από εκεί η άλλη παρέα και τους είπαν “μας βγάζετε φωτογραφίες”. Λένε όχι δεν βγάζαμε. Ο γιος μου έδειξε το κινητό του και κατευθείαν το έβαλε στην τσέπη του. Οι άλλοι άρχισαν να λένε ότι δήθεν τους έβγαλαν φωτογραφίες και δίνουν δύο χαστούκια στο παιδί μου και από ότι θυμάται ο ίδιος, του έφυγαν τα γυαλιά και έσκυψε να τα σηκώσει και βλέπει ότι πλακώνουν τον άλλον στο ξύλο. Εκείνη την στιγμή έτρεξαν δύο κορίτσια φωνάζοντας και η παρέα τους παράτησε και έφυγε».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.