Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγικός επίλογος στο Μαϊάμι: Τέλος οι έρευνες για διασωθέντες στο κτίριο που κατέρρευσε - Στους 140 οι νεκροί

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες, είχαν ανασυρθεί οι σοροί 46 ανθρώπων, ενώ άλλοι 94 ήταν αγνοούμενοι στα συντρίμμια του κτιρίου Με τονπλέο...







Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες, είχαν ανασυρθεί οι σοροί 46 ανθρώπων, ενώ άλλοι 94 ήταν αγνοούμενοι στα συντρίμμια του κτιρίου

Με τονπλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε με την κατάρρευση του κτιρίου στο Μαϊάμι, καθώς οι αμερικανικές αρχές ανακοίνωσαν τη λήξη της επιχείρησης εντοπισμού και διάσωσης των ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια.

Μετά από δύο εβδομάδες τιτάνιας προσπάθειας, είχαν ανασυρθεί 46 σοροί ανθρώπων, ενώ άλλοι 94 είχνα δηλωθεί αγνοούμενοι. Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης διάσωσης, ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση του κτιρίου ανήλθε στους 140.

Λίγες ώρες πριν τη λήξη της επιχείρησης, οι διασώστες είχαν ανασύρει άλλα 10 πτώματα.

Εργαζόμενοι στην έρευνα και διάσωση συνέχισαν μέχρι και την τελευταία στιγμή να ψάχνουν μέσα στα χαλάσματα του γκρεμισμένου κτιρίου Champlain Towers South στο Σέρφσαϊντ.

Προκειμένου να αυξήσουν τις ελπίδες ανεύρεσης έστω και ενός διασωθέντα, οι Αμερικανοί είχαν προχωρήσει στην ελεγχόμενη κατεδάφιση του τμήματος του κτιρίου που είχε μείνει όρθιο μετά την κατάρρευση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.