Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εθνική Φρουρά: Εντυπωσιακές βολές με τυφέκια TAVOR και οπλοπολυβόλα NEGEV [pics]

Η Εθνική Φρουρά ανακοίνωσε την διεξαγωγή βολών που εκτέλεσαν οι Κύπριοι στρατιώτες, μεταξύ των οποίων και Καταδρομείς, με τα τυφέκια τύπου ...





Η Εθνική Φρουρά ανακοίνωσε την διεξαγωγή βολών που εκτέλεσαν οι Κύπριοι στρατιώτες, μεταξύ των οποίων και Καταδρομείς, με τα τυφέκια τύπου TAVOR και τα οπλοπολυβόλα τύπου NEGEV, ισραηλινής κατασκευής, με τα πλάνα να εντυπωσιάζουν.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο, ο Υπουργός Άμυνας Πέτρος Χαραλαμπίδης είχε πραγματοποιήσει ο ίδιος βολές με τα νέα ισραηλινά τυφέκια TAVOR, κατά την διάρκεια παρουσίας του στα εγκαίνια νέου Πεδίου Βολής των Καταδρομών της Κύπρου.

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και εξοικείωσης του προσωπικού της Εθνικής Φρουράς, στο τυφέκιο TAVOR (Χ95-5,56χιλ.) και ελαφρύ οπλοπολυβόλο NEGEV (Ν5-5,56χιλ. και Ν7-7,62χιλ.), το τριήμερο 16 Ιουνίου εώς 18 Ιουνίου 2021, διεξάχθηκαν εκπαιδευτικές βολές στο Πεδίο Βολής ΚΕΜΚ, με τη συμμετοχή προσωπικού της Διοίκησης Καταδρομών, της 457 ΜΕΑ, του 3ου ΣΠΤΧ και του 12ου ΤΤΧ .

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, το προσωπικό είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί στην χρήση των συγκεκριμένων τυφεκίων με την εκτέλεση διαφόρων τύπου βολών και υπό την καθοδήγηση προσωπικού της προμηθεύτριας εταιρείας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα για την συμμόρφωση με τις πρόνοιες των σχετικών διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας που αφορούν τον COVID-19.

Δείτε στιγμιότυπα:












---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.