Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... Επίθεση στη Σμύρνη...!!! Ένοπλοι χτύπησαν τα γραφεία του Kουρδικού HDP... Τουλάχιστον ένας νεκρός!

Επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 11:05 σήμερα το πρωί από ένοπλο στα γραφεία του κουρδικού κόμματος HDP στη Σμύρνη με θύμα μέλος του κόμματος ...





Επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 11:05 σήμερα το πρωί από ένοπλο στα γραφεία του κουρδικού κόμματος HDP στη Σμύρνη με θύμα μέλος του κόμματος που βρισκόταν στα γραφεία του εκείνη την ώρα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον επιτιθέμενο, ανέφερε το γραφείο του Νομάρχη της Σμύρνης. Το θύμα ήταν εκείνο που άνοιξε την πόρτα στον ένοχο, ανέφερε η τηλεόραση NTV.

Ο επιτιθέμενος είναι πρώην εργαζόμενος στον τομέα της υγείας και η επίθεση διερευνάται πλήρως, ανέφερε η τουρκική αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε ότι το κουρδικό κόμμα HDP απειλείται να κλείσει από τα δικαστήρια της Τουρκίας και δεκάδες ανώτερα μέλη του έχουν συλληφθεί ή φυλακιστεί από το 2019 με την κατηγορία υποτιθέμενων δεσμών με το παράνομο Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK).

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συχνά κατηγορεί τους αξιωματούχους του κόμματος για την υποστήριξη της τρομοκρατίας, κατηγορία την οποία αυτοί αρνούνται.

"Ένας επιτιθέμενος με ένα όπλο έχει επιτεθεί στο γραφείο μας στο Σμύρνη", δήλωσε το HDP στο Twitter. "Ένα από τα μέλη του κόμματός μας ήταν στο γραφείο κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Ο δράστης και οι υποκινητές της επίθεσης είναι σαφείς. Η κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνη για τυχόν αρνητικές συνέπειες."

Σχεδόν 40.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια σύγκρουση τεσσάρων δεκαετιών μεταξύ του PKK και του τουρκικού στρατού.

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς είναι κουρδικής καταγωγής.

Το PKK αναγνωρίζεται ως τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.