Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΧΗ Ελληνικών και τουρκικών drones στο Αιγαίο... Ξεκίνησαν τις πτήσεις τα Heron - Σήκωσαν Bayraktar οι Τούρκοι

Σε εξέλιξη είναι η πρώτη επιχειρησιακή πτήση ενός εκ των δύο μη επανδρωμένων αεροσκαφών Heron που απέκτησε η Πολεμική Αεροπορία από το Ισραή...





Σε εξέλιξη είναι η πρώτη επιχειρησιακή πτήση ενός εκ των δύο μη επανδρωμένων αεροσκαφών Heron που απέκτησε η Πολεμική Αεροπορία από το Ισραήλ.

Απογειώθηκε πριν λίγες ώρες (Μετά τη μία το μεσημέρι) από την Σκύρο και αφού πέταξε πάνω από Ικαρία και Αστυπάλαια, βρέθηκε ανατολικά της Ρόδου, προκαλώντας πυρετό στην Τουρκική Αεράμυνα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο κορμός της Τουρκικής αεράμυνας αιφνιδιάστηκε σε τέτοιο βαθμό που η Άγκυρα χρειάστηκε να απογειώσει ένα δικό της Bayraktar από τα κατεχόμενα της Κύπρου και να το στείλει να πετάξει δυτικά μήπως καταφέρει να εντοπίσει το ελληνικό drone.

Στην συνέχεια απογειώθηκε και δεύτερο Bayraktar από το αεροδρόμιο του Νταλαμάν. Η τουρκική αεράμυνα όπως όλα δείχνουν άρχισε να «νοιώθει» την ανάσα των ελληνικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών με…υπογραφή Ισραήλ.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.